Еротична звезда от Бургас скандализира зрителите в премиерния епизод на

...
Еротична звезда от Бургас скандализира зрителите в премиерния епизод на
Коментари Харесай

Гатьо, бивша пловдивска хостеса и еротична звезда - звездите в шестия сезон на “Хелс Китчън“

Еротична звезда от Бургас скандализира феновете в премиерния епизод на шестия сезон на " Хелс Китчън " по Нова телевизия. Владимира описа, че работи като преводач в съда в Барселона, което редом съчетава с другата специалност, а точно да се впуска в горещи подиуми за възрастни пред камера.
Прочетете още
Страстните подиуми тя стартира като на смешка, като в началото снима любителски фотоси видеа в платформата Оnlyfans. След това е видяна от продуценти в порно промишлеността, които и я канят да продължи професионално в сектора. Владимира съобщи, че е лесбийка и от 5 години е щастливо обвързана с жена от Барселона, с която мечтаят за семейство и деца.

В „ Хелс Китчън " Владимира се появи с розова коса и незабавно прикова вниманието на останалите участници и изключително на 31-годишния Лъчезар Чоткин, който е готвил за звезди като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и целия футболен тим на Челси в Лондон, където живее.

В шоуто влезе и Симона Манолова, която е родом от Смолян, само че живее в Пловдив. В момента тя е брокер на недвижими парцели, а преди време е работила като хостеса в известен пловдивски клуб.
" Държа ужасно доста на външния си тип, тъй като за мен по корицата посрещат и по книгата изпращат. Обичам да пътува на екзотични дестинации, а измежду множеството хора съм по-позната като Мони Бонбони ", показа тя във визитката си.

Освен изявлението за корицата и книгата, друго нейно включване също изуми феновете, а и началник Виктор Ангелов. Оказа се, че тя не прави разлика сред скалопини и халапеньо и вместо това измисли нова дума “скалапеньо ".

Първата победа за сезона беше завоювана от представителките на нежния пол, а загубата на мъжете ги лиши от персоналния им багаж и естествени условия за живот.

Отборът на дамите, който тази година ще носи алените куртки, съумя да грабне успеха с помощта на своето кулинарно острие Никол Росенова. Завършилата академията “Льо Кордон Бльо ” донесе финалната точка на дамите и победи в пряк дуел против най-опитния измежду мъжете - Георги Божков, който е готвил за кралица Елизабет II.

Тази вечер в Hell’s Kitchen дамите ще се изправят в кулинарна борба против тима на златните. Колоритният пловдивчанин Пеньо Гатевски - Гатьо от “Игри на волята ” ще би трябвало да работи в екип с поп фолк фурията Бони и интернет сензацията Изабел, което ще провокира доста занимателни моменти в Кухнята на Ада. Преди борбата с тима на дамите, звездите ще би трябвало да готвят за първи път пред началник Ангелов и да му показват ястието, което умеят да подготвят най-добре. Победата в това тестване ще обезпечи имунитет на един от златните участници.

От мненията в обществените мрежи излиза наяве, че най-силно усещане с представянето си до този миг са създали точно Владимира и Симона. Зрителите с неспокойствие чакат и включването на Пеньо Гатевски, като се обрисува точно Гатьо, Владимира и Симона да бъдат най-колоритните играчи през този сезон.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР