Ерлинг Холанд пристигна в Манчестър Сити това лято с трансфер,

...
Ерлинг Холанд пристигна в Манчестър Сити това лято с трансфер,
Коментари Харесай

На Острова: Холанд прибира почти милион за седмица!

Ерлинг Холанд дойде в Манчестър Сити това лято с трансфер, който може да бъде извънредно знаков за международния футбол през идващите години.

Хосеп Гуардиола убеди норвежеца да избере британския първенец, а по-късно „ жителите “ задейства откупната му уговорка, която беше записана в контракта с Борусия Дортмунд.

Споменатото заплащане спести доста милиони на Манчестър Сити. В контракта на Холанд с клуба бяха открити някои бонуси, които след неговите 19 гола в 12 мача го вършат най-добре платеният футболист във Висшата лига.

„ Daily Mail “ написа, че главното заплащане на норвежкия нападател е на равнището на най-хубавите играчи на „ небесносините “, само че с
бонусите си Холанд печели близо 1 милион евро на седмица. По-конкретно, той прибира към 850 хиляди паунда или 970 хилади евро за седем дни.

Ако Холанд продължи с това движение, съгласно информацията се чака той да завоюва повече от 50 милиона евро този сезон. Сума, която шефовете на Манчестър Сити на драго сърце ще платят, стига нападателят да продължи да чупи върховете с необикновено движение.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР