Ерлинг Халанд може да напусне Манчестър Сити след втория или

...
Ерлинг Халанд може да напусне Манчестър Сити след втория или
Коментари Харесай

Ерлинг Халанд може да напусне Манчестър Сити след втория или третия сезон

Ерлинг Халанд може да напусне Манчестър Сити след втория или третия си сезон с британските първенци, възползвайки се от специфични клаузи в контракта, оповестява испанското издание " Marca ". Според информацията, бразилската адвокатка и дясна ръка на починалия Мино Райола - Рафаела Пимента, е договорила варианти за норвежеца да напусне за 200 милиона евро през юли 2024 или за 175 милиона след третия му сезон на " Етихад ".

Вестник " Марка " твърди, че Холанд и неговите представители са държали да имат малка врата за овакантяване на нападателя, както той си потегли първо от Ред Бул Залцбург за 20 милиона евро и след това от Борусия Дортмунд за 100 милиона (70 за прехвърлянето и 30 за комисионни). Тъй като във Висшата лига няма процедура за потребление на сходни клаузи, тази на Холанд е опция за овакантяване при реализиране на избрани спортни триумфи.

Това е било второто най-важно нещо за Холанд в договарянията, а първото е той да бъде вторият най-скъпоплатен футболист в Англия с годишно заплащане от 25 милиона евро, продължава испанското издание. Лидер по този индикатор към момента е Кристиано Роналдо от Манчестър Юнайтед с 26.2 милиона, а неотдавна двамата бяха настигнати и от Мохамед Салах от Ливърпул.
 Трансферът на Стърлинг в Челси зависи единствено от едно нещо
Трансферът на Стърлинг в Челси зависи единствено от едно нещо

Вижте кое е то
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР