Ерик тен Хаг смята, че има много качествени футболисти, които

...
Ерик тен Хаг смята, че има много качествени футболисти, които
Коментари Харесай

Тен Хаг: Топ играчите виждат промяната в Манчестър Юнайтед

Ерик загар Хаг счита, че има доста качествени футболисти, които желаят да играят за Манчестър Юнайтед.

Според мениджъра на " алените дяволи " топ играчите виждат смяната в метода на работа на " Олд Трафорд " и са подготвени да одобряват оферти да облекат фланелката на Юнайтед.

" Има сериозна разлика с предходната година - сподели Тен Хаг преди мача против Уулвърхемптън на " Олд Трафорд " в събота. - Когато говорех с играчи, те имаха запаси. Но в този момент виждат плана и по какъв начин се работи - динамичността и упоритостта в нашия план. Както и качеството, с което разполагаме.
 Стана ясно кой ще е новият притежател на Манчестър Юнайтед
Стана ясно кой ще е новият притежател на Манчестър Юнайтед

И желаят да дойдат тук. Забелязал съм го. Докато през предходната година се колебаеха, в този момент тези подозрения ги няма. Много качествени футболисти са подготвени да дойдат. "

Юнайтед посреща Уулвс на четвъртата позиция на две точки от третия Нюкасъл и единствено на една пред петия Ливърпул. " Червените дяволи " и " свраките " обаче са с мач по-малко от отбора на Юрген Клоп в борбата за местата, даващи право на присъединяване в Шампионската лига.
 Тен Хаг за грешката на Де Хеа: Той има повече сухи мрежи от доста други вратари
Тен Хаг за грешката на Де Хеа: Той има повече сухи мрежи от доста други вратари

Сега имаме свободна седмица за първи път след Коледа, разяснява той

Тен Хаг още веднъж подсети, че Юнайтед държи ориста си в свои ръце, като дефинира оставащи мачове до края на сезона като " тест за куража " на футболистите му.

След " вълците " оставащите мачове до края на акцията за Юнайтед са посещение на Борнемут и поредни семейства на Челси и Фулъм. След това идва и финалът за ФА Къп против Ман Сити.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР