Ергените от Един за друг се събраха и отидоха на

...
Ергените от Един за друг се събраха и отидоха на
Коментари Харесай

Ергенско парти с мацки и алкохол: Момчи и Дани от "Един за друг" се събраха на супер купон

Ергените от " Един за различен " се събраха и отидоха на щур ваучър в дискотека. Момчил и Дани от фамилното предаване неотдавна останаха без нежните си половинки - Яница и Дени, които също поеха по собствен личен път. Момчил самичък призна за развода с Яница, само че Дани към момента не е коментирал обществено раздялата, както и самата Дени.

Е, явно тези взаимоотношения са останали в историята, а двамата са се ориентирали към този момент към нови неща и... дами. Не е ясно дали имат нови гаджета, само че сигурно получават десетки известия в обществените мрежи от запалени последователки, които са подготвени на всичко за двамата. Иначе щурото празненство е било в компанията и на девойки, като една от тях демонстрираха на стори. Не е ясно дали е другарка на някой от двамата или има освен това, само че несъмнено наподобява са се забавлявали на макс.

Виж още: Моника Валериева и Меди гаджета? Инфлуенсърката с доказателство, че сред двамата има нещо голямо 

Наскоро Момчи показа в Instagram, че е към този момент свободен мъж и е отворен за нови другарства. " Когато каже: " Боже дай знак, тоя мъж дали е свободен ". И както се споделя, " добре, че са шегите, че да си кажем истината ", написа към това фото Момчил:

В родните таблоиди се появи информацията, че причина за раздялата сред двамата риалити герои е невярност от страна на Яница - нещо, което Момчил изрично отхвърли. В профила си в Instagram на стори той разгласява скрийншот на заглавие и написа, че най-малко вярно са написали имената им.

Дани и Дени също продължиха напред. Красавицата сега е в Щатите, само че се появиха клюки, че си има ново гадже в лицето на... Стефан Попов - Чефо, само че за момента това не е публично доказано. Факт е, че са били дружно на разходка в планината и споделиха фотоси от похода им.

Виж още: " Мис силикон " призна: Имала връзка със сина престъпно проявен, харесва ли ѝ да бъде държанка и още

Изображение: https://www.instagram.com/dan.d.v10/, https://www.instagram.com/m.marchev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР