Ергенът си остава ерген. Пророческите думи на феновете след старта

...
Ергенът си остава ерген. Пророческите думи на феновете след старта
Коментари Харесай

Никоя не печели „Ергенът”, Виктор Стоянов си тръгва сам от Турция

Ергенът си остава ерген. Пророческите думи на почитателите след старта на едноименното риалити за асортимент на хубавици ще се окажат изцяло правилни, писа „ Уикенд ”.

Виктор Стоянов - фитнес-мачото, за чието сърце, легло и портфейл се бориха със зъби, нокти, свалени гащи и кавги 22 хубавици, ще си тръгне отново самичък от Турция. Оказва се, че макар ожесточената конкуренция или точно поради нея, нито една от момите не съумява да получи пръстен от него.

Наближаващият край на първия сезон на „ Ергенът ” провокира нрвни сривове измежду нежната част на аудиторията, която тръпне дали надутата рускиня Виктория Капитонова, онеправданата и опикана от съперничките си (според нейните думи) Александра или предизвикателната Дениз ще завоюват сърцето на Виктор. Източници на „ Уикенд ” разкриха, че нито една от хубавиците няма да си тръгне като половинка на мачото, а Виктор по този начин и няма да избере публична победителка в последния епизод на „ Ергенът ”. Шоуто дава право на хубавеца да си тръгне без да разгласи победителка, както и без да се обвързва отсега нататък с която и да е от финалистките. Така щял да направи и Виктор, който ще остави първия сезон на хитовото предаване без безапелационна победителка и ще се задоволи единствено с хонорара от предаването. Такъв, по правилник се поставя единствено на Виктор и на водещия на шоуто Наум Шопов, а хубавиците от турската вила остават с положителните мемоари, първокласния престой, униженията в ефир и бъдещи благоприятни условия за осребряване на славата си.

За край сега за фаворитки се спрягат Виктория, Дениз и Александра, като се чака до края на шоуто да изхвърчат Благовеста Бонбонова и Людмила. За бетонираната изява на някои от хубавиците в последните минути на риалитито приказва и фактът, че те ще преминат във етапа на запознанство на Виктор с роднините им. До Турция, с цел да вземат участие в епизоди в поддръжка на девойките са пътували сестрата на Дениз - Айлин, както и най-хубавата другарка на Виктория - Анастасия. Руската хубавица с бленуван „ Ролекс ” още веднъж хлъзгаво пробутва в продукцията не член от фамилията, а своя близка - също рускиня, на чието първородно дете даже ще стане кръстница, научи още „ Уикенд ”.

Другата любимка за финален валс с ергена, преди Виктор да си тръгне уединен от Турция - Дениз , също не била напълно сама в живота, шушукат клюкари. Красавицата, която неотдавна откри ресторант и хотел в столичния кв. „ Драгалевци ”, дължи триумфа на начинанието с кебапчета и чалга онлайн на любовника си, а не на личните си триумфи и финанси. Семейството на плеймейтката не е от богатите, а присъединяване на хубавицата в „ Ергенът ” било следващият удар върху имиджа на другояче консервативната фамилия Хайрула. Последният удар бил профилът на Дениз в уебсайт с полу-порнографско наличие, където хубавицата е опънала голо дупе, с цел да популяризира гениите си. „ Не фотографирам порнография, не бих го предизвикала на родителите си ”, сбита е за новото занятие Дениз, която се движи на ръба на абсурда и пошлостта в очите на фамилията си. Подкрепя я единствено сестра й, макар че хубавицата твърди, че живее дружно с мама и баща, и даже не заплаща и сметки вкъщи. Но нямало по какъв начин фамилията й да преглътне държанието й в народен ефир след свадите, по тази причина и Дениз избира сестра й Айлин да пътува за Турция и да се срещне с Виктор по правилник.

За хубавицата се приказва, че е стартирана от самата продукция като вътрешен човек, защото със Стоянов се познавали от години. За това и Дениз попаднала в шоуто, с цел да може Виктор да има с кого да си приказва другарски на фона на нервностите на останалите дами. Мнозина спрегнаха плеймейтката за победителка в шоуто. Вечно разреваната Блажка и унизената Александра пък идвали прекомерно доста на нервите на мачото, с цел да бъдат определени за фаворитки. Капитонова самият Виктор дефинира като „ студена и неприятна събеседничка ”, а макар половите му щения към Алекс, нямало по какъв начин двамата да продължат напред след предаването.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР