Ергенът Евгени си избра моделката Валерия в предаването, но живее

...
Ергенът Евгени си избра моделката Валерия в предаването, но живее
Коментари Харесай

Нов шок с Ергена Евгени! Избрал Валерия по сценарий, а жевее с... Елена!

Ергенът Евгени си избра моделката Валерия в предаването, само че живее с... Елена Сергова.

Във финалния епизод пианистът изиска ръката на кучелюбката Валерия. И всички си мислят, че тя е дамата, която печели сърцето на Ергена. Всъщност обаче успеха на Валерия е единствено по сюжет.

По информацията на моделката и Евгени даже не дават късмет на връзката си на инат на проведения годеж. Дни след шоуто ергенът се събира с Елена, която е знаела, че успеха ще бъде на най-голямата й съперничка, само че сърцето на Евгени й принадлежи.

Още при започване на фотосите Ергенът хлътва до уши в татуираната редакторка. Чувствата на Елена са същите.

Това бе видно още от първите епизоди. Тогава Евгени без капка срам влезе гол в морето с Елена, където се натиска буйно с редакторката.

" Истинската победителка ", написа една от най-близките приятелки на Елена Сергова в обществената мрежи, качила фотография с участничката.

Вместо да залее мрежата със фотоси с Евгени, Валерия, която сякаш завоюва сърцето на пианиста, промотира обичаното си нещо - бездомните кучета. Подобен ход избра и миналогодишната победителка Виктория Капитонова. Тя не обели и думи за Виктор, пробвайки да крие, че сред тях е нямало нищо.

Тогава първият ерген Виктор избра секси рускинята, само че двойката по този начин и не стигна до сериозна връзка.

Часове след финалния епизод Валерия споделя и приканва да помогнем на нуждаещи се палета. Нещо, което никоя бъдеща младоженка надали би направила.

Майката на Ергена - Светла, също не хареса Валерия, стана ясно от финалния епизод. Още по-странна наподобява успеха на моделката, откакто Евгени я попита кое е по-важно за нея - бъдещото им дете или обичаните й кучета.

" Представи си, че съм в чужбина, а нашето бебе е болно. Кучето също има проблеми. Какво ще направиш ", попита Евгени Валерия малко преди да й даде скъпия годежен пръстен.

" Ще отида първо в клиниката, която ми е по-близо, без значение дали е ветеринарната или болничното заведение ", изръси Валерия.

Така на всички им стана ясно, че успеха й малко мирише... на нагласена. Още повече че Евгени суфлираше написаното от редакторите какво да каже на моделката, когато й предлага брак. В тона му въобще няма усеща. А само повтаря написаното от екипа.

По информация на изданието Евгени и Елена живеят в родния на пианиста град Пловдив. Че двамата са дружно разгласи и известният Емо Къртицата. По негови думи Елена е съумяла да завоюва сърцето на Ергена.

" Елена живее с Евгени! Имам си източници ", разяснява монтанският колос Емо Къртицата.

Други също са засичали редакторката и Евгени на разположение в Пловдив. Както " България Днес " към този момент писа, двойката съвсем е възнамерявала сватбата си. Наскоро Елена се появи в булчинска рокля.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР