Ерген номер 3: Успешен, млад, стабилен и надарен за успех

...
Ерген номер 3: Успешен, млад, стабилен и надарен за успех
Коментари Харесай

Ерген номер 3: Вижте кой ще бъде наследникът на Евгени

Ерген номер 3: Успешен, млад, постоянен и талантлив за триумф – това е Александър Младенов – който ще се впусне в приключението на живота си, с цел да открие мечтаната половинка в идния трети сезон на най-вълнуващото сантиментално риалити шоу в България „ Ергенът “

Алек – Ерген номер 3 е един от сполучливите млади бизнесмени в България, който развива бизнеса си освен в България, само че и в Европа. Амбициран да построи компанията си в световна марка, той не се опасява да взема решения и има вяра, че с цел да успее, би трябвало да се поемат опасности.

Алек –  Ерген номер 3, има естествени лидерски качества, знае какво желае, обича бързината и мощните усеща, само че е изправен пред друго мощно предизвикателство в живота си – да откри своята любяща жена, да показа триумфа си с нея и да построи, крепко и устойчиво семейство.

Новият „ ерген “ на България има доста разнообразни ползи и занимания, обича да пътува доста у нас и в чужбина, само че в графика му постоянно има задоволително място за  огромното му и сплотено семейство – Алек има три сестри и един брат.

Преди да се обвърже съществено, Алек желае да се увери, че е намерил вярната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.

 Ерген номер 3: Вижте кой ще бъде наследникът на Евгени

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР