Ереван. Трима български национали ще се качат на ринга във

...
Ереван. Трима български национали ще се качат на ринга във
Коментари Харесай

Трима наши национали във втория ден на Европейското в Ереван

Ереван. Трима български национали ще се качат на кръга във втория ден на Европейското състезание по бокс за мъже в Ереван, Армения. Шампионатът започва в понеделник, само че в програмата няма родно присъединяване. За сметка на това, във вторник дебют на шампионата ще запишат трима от боксьорите ни.

Програмата за нашите ще бъде открита от Йордан Морехон. При най-тежките +92 кг, натурализираният кубинец ще се изправи против молдовеца Алексей Заватин. Мачът е в следобедната сесия, която започва от 13:00 часа българско време. При триумф националът ни ще срещне турчина Берат Ачар. Във вечерната, с начален час от 17:00, на кръга ще се качат още двама българи. Венсан Киркоров (67 кг) стартира с мач против Милан Фодор (Унгария). Кристиян Николов пък ще боксира при 80-килограмовите против естонеца Стивън Аас.

Носителят на Купа „ Странджа “ и европейски първенец за мъже до 22 години Радослав Росенов ще дебютира на шампионата на 25 май. Той ще срещне Вилиам Танко (Словакия) или Константинос Калогеридис (Гърция) в категория до 60 кг. По същото време Рами Киуан (75 кг) ще мери сили с Габриел Досън (Ирландия) или Мигел Куадрадо (Испания). Тогава на кръга ще забележим и Кристиян Димитров (86 кг), който ще боксира с представителя на домакините Рафаел Хованисян.

Красимир Джуров (63.5 кг) ще открие присъединяване си с мач против Амад Щиви (Израел) на 26 май. По същото време на кръга ще се качи и бронзовият медалист от Световното състезание през 2019-а Радослав Панталеев. В категория до 92 кг националът ни ще срещне Емануел Рейес (Испания).

Ергюнал Себахтин (48 кг) ще стартира своето присъединяване на 27 май против ирландеца Рики Несбит. Даниел Асенов (54 кг) почива на старта и на същата дата ще боксира с спечелилия от мача на Салах Омар (Германия) и Тамир Галанов (Сърбия). Хавиер Ибаниес (57 кг) пък ще ще срещне Ниъли Фарел (Англия) или Небил Ибрахим (Швеция).
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР