Еректилната дисфункция е проблем, който далеч надхвърля рамките на сексуалния

...
Еректилната дисфункция е проблем, който далеч надхвърля рамките на сексуалния
Коментари Харесай

Знак за сърдечни проблеми ли е еректилната дисфункция?


Еректилната дисфункция е проблем, който надалеч надвишава рамките на половия дискомфорт и влошените интимни взаимоотношения. В доста случаи роля за загубата на естествената ерекция има появяването на сърдечносъдови проблеми .

Така еректилната дисфункция може да се преглежда като ранен признак на нарушавания в активността на сърцето или кръвоносните съдове, а оправянето с тях надлежно ще усъвършенства и половото здраве на мъжа.

При към 30% от мъжете над 40-годишна възраст се открива някаква форма на еректилна дисфункция . От физическата и психическа отмалялост, през напрежението, до проблемите със секрецията на тестостерон – аргументите за загуба на качествената ерекция са разнородни.

Клиничната процедура обаче демонстрира, че един дразнещ фактор се откроява над останалите и това е атеросклерозата . Оказва се, че въпреки типично сърдечносъдово заболяване, атеросклерозата може да има доста сложен резултат върху разнообразни системи в мъжкия организъм, а измежду тах е и половата.

Връзка сред сърдечнта дейсност и качествената ерекция

Развитието на атеросклероза води до усложнения с отпущането и разширението на кръвоносните съдове. Това утежнява кръвообращението в разнообразни зони на тялото, в това число в региона на гениталиите. Така, кръвоносните съдове, които доставят пениса и подсигуряват ерекцията, към този момент не се кръвонапълват до нужната степен при полова стимулация, т.е. появяват се нарушавания в ерекцията.

И колкото по-сериозен става казусът с атеросклерозата, толкоз по-непостижима става качествената ерекция . По-важното в тази ситуация обаче е друго.

Свързани публикации.. Пушенето поврежда Y-хромозомата при мъжете 0 Как да разпознаем хормонален дисбаланс при мъжа? 0 С какво е потребен женшенът за мъжкото здраве? 1

Според специалисти в региона на мъжкото полово здраве еректилната дисфункция е измежду най-ранните признаци на атеросклеротични проблеми. Кръвоносните съдове в региона на мъжките гениталии са измежду първите пострадали от влошеното

кръвообращение
, а едвам след тях атеросклеротични плаки се натрупват по съдовете на сърцето или крайниците. Така, еректилната дисфункция може да се преглежда като първи признак на сърдечносъдови проблеми при мъжа , които са в ранна фаза и може да бъдат овладяни.

За задачата се предлага загърбване на заседналия метод на живот, възстановяване на хранителния режим и грижите за тежестта и отричане от нездравословни привички като тютюнопушенето.

Като проблем, най-често дължащ се на нарушавания в кръвообращението, еректилната дисфункция при множеството мъже може да се овладее посредством ограничения, подобряващи здравето на кръвоносните съдове. Коя тъкмо е повода за половите разстройства обаче може да откри единствено доктор, който и да назначи най-ефективните и безвредни ограничения във всеки самостоятелен случай.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР