Ердоган се включи в играта срещу Русия и по-точно срещу

...
Ердоган се включи в играта срещу Русия и по-точно срещу
Коментари Харесай

Боян Чуков: Ердоган се включи в играта срещу Русия и по-точно срещу Путин

Ердоган се включи в играта против Русия и по-точно против Путин. Той пусна пленените в Мариупол предходната година азовци назад в Украйна. И които ще се включат в сраженията против руснаците. Въпреки, че бе поел ангажимент те да останат в Турция до края на войната.

Това написа в профила си във Facebook интернационалният анализатор Боян Чуков.

" Сега остава да се види дали Кремъл ще продължи прословутата зърнена договорка. Май ще я продължи! Във всички случаи това е мощен удар върху престижа на Путин. Той губи лице. Преди всичко във вътрешен проект и в очите на Глобалния Юг, където не обичат слабаците. Путин към този момент за следващ път ще би трябвало да каже, че „ нас кинули “. Поради това, че сходно огромно „ изпързалване “ става за n-ти път, то звучи повече пред публичното мнение като „ меня кинули “. Огромна имиджова вреда за Путин. Каквито и овъртолени нелепости да каканиже Песков от тях няма никаква изгода. Той единствено вбесява повече публиката. Само напряга руснаците и съветското публично мнение ", уточни Чуков.

" Турция изнася в Украйна произвеждане на дронове „ Байрактар “. Зеленски се подигра в допълнение с Путин. След Анкара той посети Змийския остров, на който починаха съветски бойци. Ако излезем от примитивната интерпретация на цитираните нагоре събития, то може да се каже, че се търси недомислена реакция на съветския президент против неговия „ другар Реджеп “. В случай, че Путин реагира остро, то Ердоган ще има „ мотив “ да пусне кораби на НАТО в Черно море. Тогава излиза, че неслучайно Тагарев приказва за Монтрьо и други сходни ", акцентира интернационалният анализатор.

" Ердоган обществено показва, че не е Си Дзипин и не е уверен, че Путин ще бъде избран отново за президент. Явно цялата тази история с азовците демонстрира, че британците си остават майстори в комплицираните оперативни комбинации ", написа в умозаключение Боян Чуков.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР