Епархийският съвет на арменската апостолическа църква в България разпространи становище

...
Епархийският съвет на арменската апостолическа църква в България разпространи становище
Коментари Харесай

Арменската епархия: Представител на пронацистки съюз ни обяви за гости в България!

Епархийският съвет на арменската апостолическа черква в България популяризира мнение във връзка гостуването на водача на БНС Звездомир Андронов в предаването " Лице в лице " по Би Ти Ви в понеделник, 22 април. Гостът бе интервюиран за новия съюз на крайнодесните " Крепост Европа ", основан в края на предходната седмица в София.

" Дневник " разгласява цялостния текст на мнението:

Вече близо 12-годишното ни европейско съществуване стартира да слага пред съществено тестване мисленето и идентичността на доста, освен това, за жалост, най-много младежи!
Разочароващо, само че и прекомерно смущаващо е, че ефирът на национална, въпреки и небългарска телевизия беше възложен на млад и на тип образован българин в качеството си на представител на новосъздадения крайнодесен пронацистки съюз " Крепост Европа ". Поканен в навечерието на европейските парламентарни избори, пред смаяния и недоумяващ взор на водещата той откри време и метод да разгласи, че арменците са положителни хора, само че... нищо повече от посетители на тази страна! Че паспортите ни на български жители не са нищо повече от... парче пластмаса! Изрази подготвеност да взе участие в теоретична полемика, отдадена на фашизма, и заяви, че подобен в Европа няма и не е имало, може би с едно малко изключение – Италия на Мусолини!

На фона на плахия опит на водещата да се учуди, даде обяснението, че когато човек е на посетители, той си остава посетител, а не член на фамилията, на което гостува. Може би единствено неналичието на повече време не му даде опция да се разгърне и на тематика " чиста нация "...
Явно " грамотен " по всички тези въпроси, събеседникът на " Лице в лице " не счете за належащо да изясни по какъв начин се вписва неговата организация в отбраната на европейските полезности, изключително на фона на все по-набиращия скорост и динамичност у нас политически спор за евроизборите!

А и в студиото нямаше кой да го попита кои са, да вземем за пример, домакините и гостите в Съединени американски щати? Кой на кого гостува в смесените бракове у нас и освен у нас? Кое е довело на посетители в България нашите предшественици и коя е повода да се родим посетители в България, да се изучим в България, да се осъществяваме в България, да раждаме и възпитаваме тук децата си, че и да даваме, съгласно силите си, принос за повишението на нейния престиж – образци доста, само че на госта не му приляга да не е непретенциозен!
Жалко! Епархийски съвет на арменската апостолическа черква в България
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР