ЕОС Матрикс е най-голямата финансова агенция за управление на вземания

...
ЕОС Матрикс е най-голямата финансова агенция за управление на вземания
Коментари Харесай

ЕОС Матрикс търси да назначи юрисконсулт и служител в колцентър

ЕОС Матрикс е най-голямата финансова организация за ръководство на вземания в България, с над 350 висококвалифицирани чиновници. Стартирала като Юръп Матрикс през 2002-а година, компанията се специализира в събирането и изкупуването на вземания. 3 години по-късно става част от водещата интернационална финансова група EOS Group и приема името ЕОС Матрикс. Тя е член на Американската асоциация за събиране на вземания (ACA International), както и на Германо-българската индустриално-търговска камара, AmCham, а в България е съосновател на Асоциацията на колекторските организации.  В работата си компанията ползва най-хубавите международни практики и технологии за ръководство на вземания.

Скоро ЕОС Матрикс разшири своето огромно семейство, като попълни екипа си със чиновници по събиране и ръководство на вземания в прът център и с младши юрисконсулти за правния си отдел.

За позицията на младши юрист компанията  търси претенденти с интерес в региона на гражданското право и развой, приключили магистратура  по „ Право “. Комуникативността, положителната организираност и умеенето за работа с правна документи са измежду главните условия към претендентите. В отговорностите на младши юрисконсулта влизат правенето на документи, които се изискват според вътрешните правила и политика на сдружението, както и провеждането на срещи с клиенти в офиса на компанията. Задълженията им включват също сътрудничене при процесуално посланичество на сдружението в производства пред съдилища и други юрисдикции, и приготовление на мнения при постъпили тъжби, сигнали и оферти.

За позицията на чиновник по събиране и ръководство на вземания в прът център също са приоритет положителните отзивчиви умения и умения за работа в екип, защото тази служба включва реализиране на договаряния с клиенти. Прилагането на самостоятелен метод към всеки обособен клиент, според от повода за закъснение на заплащането, и обезпечаването на качествено и навреме обслужване на клиентите, са измежду главните отговорности на чиновниците, работещи на тази позиция. За качественото осъществяване на работните отговорности претендентите би трябвало да обръщат внимание на детайлите, да умеят да се самоорганизират и да имат положителни компютърни умения, нужни за администриране на процеса по събиране.

ЕОС Матрикс предлага опция за дълготрайна професионална реализация и развиване в одобрена и постоянна компания, както и придобиване на богат на практика опит и работа в динамичен, стимулиран и упорит екип. Социалният пакет, който предлага ЕОС Матрикс, включва ваучери за храна, в допълнение здравно обезпечаване, карта за градски превоз и други Възнаграждението е закрепено, като има и бонусна система, обвързана с постигнатите резултати.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР