ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги добави към портфолиото на компанията нови услуги

...
ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги добави към портфолиото на компанията нови услуги
Коментари Харесай

Нови информационни услуги за клиенти на свободен пазар допълват портфолиото на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги


ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги добави към портфолиото на компанията нови услуги за своите клиенти. Новият пакет от оферти е основан за по-голямо улеснение за клиентите при ръководството и планирането на разноските за употребявана електрическа сила.

 

Енергийното сдружение вкарва нова услуга – „ Детайлна информация за електрическа енергия към фактура “, която дава опция за приемане по е-поща на систематизирана информация в комфортен за прилагане MS Excel формат. Табличното наличие на справката разрешава лесна обработка и подбиране по обособените съставни елементи, включени в крайната цена на употребяваната електрическа енергия – дейна и реактивна сила, транспорт и достъп до електроразпределителната мрежа, добавка „ Задължение към обществото “ и други. Услугата икономисва време и старания при нужда от осъществяване на финансови и счетоводни разбори и правене на разнообразни по вид отчети за осъществени разноски. 

 

Клиентите на свободен пазар, които се нуждаят от подробна информация за своето ползване на електрическа енергия, към този момент могат да се възползват от услугите „ Справка за почасови измервания по обекти за минал интервал “ и „ Достъп до почасови измервания по обекти посредством уеб приложение “. Справката дава опция за избор на минал интервал от 1, 6 или 12 месеца. Със заявяването на абонамент за достъп до профилираното уеб приложение на компанията клиентът може ежемесечно да наблюдава употребяваната от него електрическа енергия по часове за минал интервал и при нужда да изтегля тази информация в табличен и графичен тип. Двете нови услуги са комфортен метод за клиентите на свободен пазар да управляват и наблюдават изразходената електрическа енергия по часове, като по този метод имат опция да ръководят бъдещия си потребителски профил за по-добра енергийна и финансова успеваемост.

 

Заявления за прилагане на спомагателните услуги на енергийния търговец могат да се подават във всички потребителски центрове на ЕНЕРГО-ПРО, както и на електронен адрес [email protected]. Детайлна информация за услугите на компанията клиентите на свободен пазар могат да открият в секция Продукти и услуги на портала kupitok.bg, на телефон *6161, при своя личен обслужващ управител или търговски представител и в Центровете за обслужване на клиенти на компанията.

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР