Енергийният вампир е доста опасен човек, който може да превърне

...
Енергийният вампир е доста опасен човек, който може да превърне
Коментари Харесай

Енергийните вампири на работа и у дома – как да се защитим от тях

Енергийният върколак е много рисков човек, който може да трансформира живота ви в същински призрачен сън, в случай че не знаете по какъв начин да взаимодействате с него. Експертите по биоенергия споделиха за това по какъв начин да се предпазите от въздействието на вампирите.

Общо има 10 типа енергийни вампири, само че всички те работят върху други съгласно сходни правила, тъй че описаните по-долу препоръки за отбрана могат да се смятат за универсални.

1.       Слушайте, само че не влизайте в разногласия

Вампирите просто чакат да реагирате по някакъв метод на думите им - да започнете да се чувствате тъжни, да спорите с тях или да проявявате експанзия. Те са подли хора, които подхранват страстите и дейностите ви, тъй че най-хубавият метод да им устоите е да не вършиме нищо.

2.       Избягвайте изцяло връзката

Ако има опция да не поддържате връзка с вампира, използвайте го. Ако не можете изцяло да се абстрахирате от връзката, можете да я сведете до най-малко. Това ще ви помогне да избегнете ненужни полемики и неприятни диалози.

Ако е допустимо, кажете, че времето ви е лимитирано

3.       Не бъдете сами

Вампирите не знаят по какъв начин да работят с доста хора. Самотниците постоянно стават техни жертви. Ето за какво, специалистите поучават да се обединят в групи, с цел да се опълчват на вампирите. На подобен човек към този момент е доста по-трудно да се оправи с двама души.

4.       Затворени пози

Когато говорите с подобен човек, би трябвало да заемете затворена поза. Това е страховит психически трик, който ще покаже на вампира, че сте непрогледен. В този случай той ще би трябвало да напусне. Затворените пози са ръце в джобове, кръстосани ръце или крайници.

5.       Специални талисмани

Сребърни бижута. Най -мощният талисман против всевъзможен тип енергийни вампири е сребърна гривна или пръстен. Този метал има доста мощни защитни свойства, тъй че в случай че имате подобен амулет, ще бъде доста по-трудно да „ пробиете “ силата си.

Тигрово око. Този минерал оказва помощ за по-доброто схващане на хората. С него ще бъдете доста по-точни при идентифицирането на тези, които работят от отрицателни подбуди. Това ще се случи на равнище вътрешен глас. Благодарение на това ще имате повече време да обмислите тактиката на взаимоотношение с вампира.

Алгиз. Това е руна на отбрана, която доста хора слагат върху тялото под формата на татуировка. Тя оказва помощ да се прогонят енергийните вампири и токсичните хора. Можете също по този начин да я нанесете върху тялото си с елементарна химикалка, когато имате потребност от отбрана или се чувствате застрашени. Можете да носите със себе си парче дърво с гравирана руна Алгиз.

Обсидиан. Това е доста мощен предпазен минерал, който върви добре с тигрово око, сребро и защитни руни. Този камък има доста значими свойства. Той пази човек от всяка заплаха, в това число от заплахата, която съставляват други хора.

Черното облекло е мощен талисман против вампири. Този цвят гълтам негативната им аура и ви оказва помощ по-фино да почувствате желанията на другите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР