Енергията на парите обича настроените за успех хора. Ето какво

...
Енергията на парите обича настроените за успех хора. Ето какво
Коментари Харесай

Направете тези промени, за да привлечете парите през февруари

Енергията на парите обича настроените за триумф хора. Ето какво би трябвало да измененията, с цел да привлечете повече финанси в живота си.

Според Вадим Зеланд парите са сила и съществуват по свои лични правила и закони. Трябва да изучите тези закони и да ги прилагате на процедура, с цел да контролирате тази сила. Тогава резултатът няма да закъснее. Ще получавате пари от разнообразни, от време на време най-неочаквани източници.

И по този начин, какви са тези правила?

Парите идват с съответна цел

С тяхна помощ можем да реализираме доста от задачите, които сме си сложили. Следователно, паричната сила би трябвало да се употребява за съответна цел, а освен за замогване. Научете се да се фокусирате не върху самите пари, а върху задачата си. Имате потребност от 100 хиляди? За какво? За погасяване на заема? Добре, какво ще вършиме по-късно? Да си починете на морето? Страхотно, тогава това ще бъде същинската ви цел.

По същия метод, в случай че мечтаете за лична двуетажна къща отвън града с открита лятна веранда, не мислете за това какъв брой коства. Не си поставяйте за цел да получите тази сума пари – възнамерявате да станете притежател на къщата. Ако от дълго време желаете да отворите лично студио, само че нямате задоволително пари, насочете вниманието си към самото студио. Много хора вършат една и съща неточност – концентрират се върху обстоятелството, че нямат пари, с цел да осъществен своята фантазия и в действителност нямат. Обърнете внимание на задачата си, вървете към нея и тогава парите, които всъщност са признак на задачата, ще се появят за нейното осъществяване.

И по-късно формирайте желание и непрестанно излъчвайте силата на това желание, приемете решимостта да имате и действайте. Всяка от вашите цели би трябвало да бъде облечена във форма. Формата на задачата е желанието, а желанието е решимостта да имате и да действате. Не мечтайте, фантазиите нямат склонността да се сбъдват, нямат съответен метод за резултат. По-добре е да извършите проект с няколко цели, чието осъществяване последователно ще ви докара до мечтаното.

Необходимо е да се отнасяте към парите по-позитивно

Пари постоянно има. Благата във Вселената са задоволителни за всички. Не мислите съществено, че ще останете на улицата, без къща, без храна? Тогава за какво се оплаквате от високите цени, броите всяка стотинка, непрекъснато търсейки способи за икономисване? Дори да имате два заема, пробвайте се да забравите за тях най-малко за известно време, с цел да намалите значимостта им. Веднага щом спрете да се тревожите за неналичието на пари, блокажите, които не пускат силата на парите във вашия живот, ще изчезнат.

Посрещайте парите с наслада и се разделяйте с тях с лекост. Представете си, че сте комарджия. И даже да загубите през днешния ден, сигурно ще спечелите на следващия ден.

Към парите би трябвало да се отнасяте с почитание

Ако се отнасяте повърхностно към парите, смятате ги за зло, отказвате да вземете монета на улицата, мачкате банкнотите – лишавате се от опцията да забогатеете.

Сприятелете се с парите. Първо, купете си прекрасен портфейл, за предпочитане червен, бордо или златен. Второ, дръжте по-често платените сметки в ръцете си, като си представяте, че ви зареждат с парична сила. Трето, отнасяйте се към всяка сума пари с признателност и почитание. Четвърто, в никакъв случай не изхвърляйте монета, даже да е остаряла и пожълтяла.
Оказва се, че никой не знае какво значат знаците на пералната машина
Заглеждали ли сте се в миналото в бутоните на вашата пералня? А замисляли ли сте се какво значат те? Истината е, че евентуално всички сме...
Прочети повече
Има един доста мощен обред. Вземете всички дребни монети, от които никой не се нуждае, изключително ръждясалите, които никой няма да вземе. Внимателно ги поставете в кутия, повтаряйки си: “Вие сте вкъщи, скъпи мои монети, аз ще се погрижа за вас, а вие ще ми донесете пари. Грижа се за парите, а парите ме обичат и идват при мен. ”

Парите “обичат ” силата на сполучливите хора

Докато се движите през живота с тъмно лице, сгушени под тежестта на проблемите, оплаквайки се от ниските заплати, неприятни бизнес съперници и тежката икономическа обстановка в страната, парите ще се отдалечават от вас. Но щом повдигнете главата си, усмихнете се и започнете да се движите решително към задачите си, парите ще ви „ заобичат “.

Научете се да влизате умишлено в положението на богат и сполучлив човек – точно в това положение стартирате да излъчвате вярната сила, която е магнит за парите. Наблюдавайте всички отрицателни настройки, които имате за парите: „ Всички богати са крадци “, „ Парите са неприятно нещо “, „ Не можете да изкарвате доста пари от почтен труд ”.

„ Да бъдеш в положителни връзки със самия себе си и света към теб, носи естетика в живота ти.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР