Енергиите, които ни изпращат планетите днес, ни призовават да затворим

...
Енергиите, които ни изпращат планетите днес, ни призовават да затворим
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 29.04: Време е да затворим вратата на миналото

Енергиите, които ни изпращат планетите през днешния ден, ни приканват да затворим шумно вратата на предишното, и да стартираме нов, креативен и величествен път, да бъдем пионери и най-много да не се съобразяваме с никакви трудности, колкото и сложни да са те. Със храброст, убеденост в себе си, само че и с огромна доза шанс, е несъмнено, че в случай че хвърлим цялата си сила в дадена цел, няма метод да не я реализираме. От друга страна, несъмнено, би трябвало да поддържаме висок възторг и да упорстваме, да не се отегчаваме, в случай че не реализираме нещо сега, в който го желаеме.

Овни, в този момент е моментът, не през вчерашния ден и не на следващия ден. Стегнете се, заемете позиция и действайте. Късметът е на ваша страна, само че нищо няма да ви се случи от единствено себе си. Вие би трябвало да поставите началото.

Везни, Раци, Козирози, смяната на тактиката и навиците, както и на обстановките във връзката, работата или дома ви е наложителна, с цел да извършите крачка напред. Но бъдете доста деликатни, тъй като сте застрашени от общ спор.

Стрелци, Близнаци, Деви и Риби, без значение дали в сантиментален или финансов проект, ще имате своите благоприятни условия да измененията обстоятелствата и да се окажете в позицията на победител, стига да се осмелите и да не чакате нещо да пристигна на готово.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР