Ендокринологът, диетолог Алексей Калинчев предупреждава за последствията от зеленчукова диета. Според

...
Ендокринологът, диетолог Алексей Калинчев предупреждава за последствията от зеленчукова диета.
Според
Коментари Харесай

Какво ще се случи с тялото ни, ако ядем само зеленчуци

Ендокринологът, диетолог Алексей Калинчев предизвестява за следствията от зеленчукова диета.

Според експерта доматите и краставиците не носят калории, което значи, че не дават сила. Когато ядат зеленчуци, хората получават фибри, само че това е всичко, означи той. Според него изключването от диетата на въглехидрати, протеини и мазнини може да докара до съществени болести.

" Класическият обяд е комплицирани въглехидрати, протеини и мазнини, условно растително масло или животинска лой. В противоположен случай стигаме до затлъстяване и диабет ", предизвестява Калинчев.
Диетологът Наталия Нефедова опроверга някои постоянно срещани неправилни схващания за плодовите салати. Според нея един от митовете е, че такива ястия съдържат доста захар. Тя добави, че те носят повече изгода, в сравнение с щета. Плодовите салати съдържат фибри, витамини, минерали, протеини, мазнини и въглехидрати, изясни специалистът.

Нефедова означи, че с плодовете хората получават и фитохимикали, които са не по-малко значими и имат специфичен резултат върху тялото. Тя изясни, че става дума за унищожаване на хронични възпаления, които водят до развиване на разнообразни болести и стареене.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР