Енджи Касабие, все по-често се отбива в най-стария град Пловдив,

...
Енджи Касабие, все по-често се отбива в най-стария град Пловдив,
Коментари Харесай

Енджи Касабие смени Абу Даби с Пловдив

Енджи Касабие, все по-често се отбива в най-стария град Пловдив, а аргументите са все хубави и любопитни. В Града под тепетата красивата брюнетка, която до неотдавна беше в Бейрут, е в познатата топ форма и в компанията на много авторитетните дами, с които си прекара доста радостно, както излиза наяве и от фрагментите. 

Всъщност повода Енджи Касабие да се завърне от Абу Даби, където имаше лекция за здравословно хранене измежду топ клиентите на авто гуру, още веднъж бе обвързвана с обществена изява, в която точно тя заема централно място. 

В идващите три месеца Касабие ще насочи вниманието си към Пловдив и ще бъде посетител в петзвезден супер първокласен хотел, приет за най-хубав на Балканите, оборудван с финален вик смарт технологии и необикновен комфорт.

Красавицата не пропусна да се поздрави с вложителя Бойко Качулев и брачна половинка му Диана, с международния съветник ойл и газ Ахмед Хамед, Египет, както и с пиар специалиста и продуцент на " Дестинации " Атанас Лазаров. Неотлъчно до нея бе и мъжът й Рабих ел Зейн, който е Мистър Ливан.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР