Емоционалните моменти в Къщата на Big Brother продължават да изненадват

...
Емоционалните моменти в Къщата на Big Brother продължават да изненадват
Коментари Харесай

Розмари и Ричард в центъра на събитията

Емоционалните моменти в Къщата на Big Brother не престават да изненадват с всеки минал ден. Любовната спекулация сред Розмари и Ричард се разпростира все по-бурно и през днешния ден ще се убедим за следващ път, че всяко деяние води до последици и всеки би трябвало да е подготвен да понесе отговорността.

Биг Брадър разпореди задача "Ангелски глас ", в която съквартирантите, като се изключи Рози и Ричи, трябваше да сътворят ария в чест на тяхната любовна игра. Изпълнението, обаче, по никакъв начин не се понрави на двамата основни герои в тазвечерния епизод на VIP Brother "Женско царство " 2018.

Думите имат силата както да лекуват, по този начин и да нараняват, а невнимателната им приложимост постоянно води до неразбирателства и конфликтни обстановки. Една ария, един текст, който съумя да разклати видимо стабилната душeвност на Ричард и да извади нескрито недоволството на умиротворителката Розмари, изповедта на двамата пред Биг Брадър и още откровения от задача "Стая на покаянието " ще забележим през днешния ден тъкмо в 21:00 часа единствено в ефира на NOVA.
Мистериозната Розмари, която влезе в къщата на VIP Brother
Младото момиче е най-непознатият участник в сезона, само че бързо си завоюва благосклонностите както на публиката, по този начин и измежду съквартирантите.
instagram.com/i.am.rosemarie Секс препоръки от хора над 60 Тези котки ще ви изумят Коя е дамата в скандалното видео за Мелания Тръмп Вижте по какъв начин се е трансформирала Анджелина Джоли през годините Как наподобява тялото, откакто родиш тризнаци Какво издава месецът, в който си родена, за характера ти
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР