Емоционалната певица не издържа на нападките му и се усамоти

...
Емоционалната певица не издържа на нападките му и се усамоти
Коментари Харесай

Най-Голямата Звезда В Българския Тв Ефир Не Издържа! Преди 2 Мин Рухна В Сълзи Пред Зрителите И Призна, Че Ще

Емоционалната певица не устоя на нападките му и се усамоти в двора с насълзени очи, откакто съквартирантът й разгласи в народен ефер, че от нея, както се споделя, не става и клин за зеле.

" Ти си от хората, които хвърлят бензин в огъня. Ти си болна жена, комплексирана си от това, което съм аз. Ваня, ти си половин певица, половин жена, половин авторка, недоказани хора не ме интересуват ", атакува Щерева началник Петров.

Мария се застъпи за Ваня и се опита да я отбрани, само че устатият готвач за прощален път я нагруби: " А ти си Мара Отварачката и нищо повече. А аз съм топ в света. А ти ще стигнеш дъното, от всички фолк певици, които са били тук ".

Чалга дивата не му остана длъжна и също отвори уста: " Ти си енергиен върколак, ти си низък, като се наричаш мъж се замисли върху това! Навън няма кой да си хвърли плюнката върху тебе ". Фолкаджийката даже изради подготвеност да си обере парцалките от Къщата, единствено и единствено да не диша един въздух със скандалджията.

В последна сметка Мария го заплаши със съд, откакто завърши шоуто. Джулиана Гани също се разстрои, като му разгласи, че брат й е духовник и тя имала положително образование. " Грозен бобър ", озъби се тя на началник Петров. После горко се разплака пред Антон Стефанов, който се опита да я утеши. " Искам си живота, желая да ми е щастливо, желая си мъжа, омъжих се единствено преди три седмици ", проля сълзи Гани.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР