Emirates ще продължи да изпълнява полети до Русия, докато собственикът

...
Emirates ще продължи да изпълнява полети до Русия, докато собственикът
Коментари Харесай

Emirates ще продължи да изпълнява полети до Русия

Emirates ще продължи да извършва полети до Русия, до момента в който притежателят на самолетната компания не реши друго. Това съобщи пред Военновъздушни сили президентът ѝ Тим Кларк. Националният транспортьор на Обединените арабски емирства е един от дребното, които към момента летят до Москва и Санкт Петербург и транспортират пасажери и товари, включително филантропични артикули, храни и медицински консумативи, на фона на огромните наказания в отговор на войната.

Военновъздушни сили напомня, че ОАЕ и Саудитска Арабия отхвърлиха апелите на западните държавни управления за налагане на наказания против Русия. Абу Даби също не е прекъснал икономическите си връзки с Москва. Трансграничните полети на съветските самолетни компании са мощно лимитирани поради глобите. Националният транспортьор " Аерофлот " прекрати всички интернационалните полети, като се изключи тези до белоруската столица Минск.

Международната асоциация за въздушен превоз (IATA) предизвести, че цялостното финансово показване на Emirates ще се утежни заради по-високите цени на петрола.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР