Емилия се просълзи в ефира на Би Ти Ви в

...
Емилия се просълзи в ефира на Би Ти Ви в
Коментари Харесай

Емилия се просълзи в тв ефир заради мъжа си милионер

Емилия се просълзи в ефира на Би Ти Ви в неделя, когато бе посетител в предаването „ 120 минути ”. Гласовитата певица не сдържа страстите си, когато водещият Светослав Иванов я изненада с обръщение от брачна половинка й – предприемачът Жорж Башур.


„ Здравей, обич моя! Знам какъв брой мощно ще бъдеш сюрпризирана от моето включване, само че това е задачата. Честито! Новият ти план „ Българи юнаци ” е реалност. Висока летва, огромна отговорност, само че ти го можеш. Поднесе го в съвременен жанр, украси го с български фолклор. Смело. Господ обича смелите, а смелите си имат всичко. Обичам те! ”, сподели Жорж Башур във видеото. Фолкпевицата не сдържа сълзите си и с треперещ глас показа: „ Не чаках и по тази причина... Той знае защо се разстроих ”.

Минути преди да бъде излъчено посланието на Жорж Башур, Емилия за следващ път посочи голямата му роля в живота си. Тя нееднократно е споделяла, че предприемачът я поддържа във всичко, в това число я стимулира да се осмели да се включи в интернационалните планове, които през днешния ден са измежду огромните шлагери в репертоара й. Благодарение на брачна половинка си милионер, Емилия се радва и на независимост в професионален проект . „ Сега се усещам най-свободна да създавам и да прави това, което обича ”, сподели Емилия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР