Емилия показа как изглежда без грим, а фотосите й бързо

...
Емилия показа как изглежда без грим, а фотосите й бързо
Коментари Харесай

Емилия се пусна без грим

Емилия сподели по какъв начин наподобява без грим, а фотосите й бързо провокираха комплиментите на почитателите в обществените мрежи. 41-годишната фолкпевица, която в последните години въобще не злоупотребява с грима, най-малко не очевидно, наподобява повече от добре. 

Изпълнителката, която е една от дребното в лекия род със приключено музикално обучение, лесно поставя в дребния си джоб много напористи свои по-млади колежки, които по всякакъв начин търсят по какъв начин да привлекат погледите - несъмнено, обилно гримирани.



Сексапилът, който Емилия пръска от фотосите предстоящо предизвика и редица мнения. " Като тийнейджърка си, отлично! Като се има поради по какъв начин наподобяват множеството млади девойки през днешния ден ", гласи една от реакциите в мрежата.

Да не забравяме, че изпълнителката роди третото си дете в края на 2022-ра, когато с мъжа й Жорж Башур нямаше по какъв начин да скрият щастието си от появяването на общия си правоприемник. Видно е освен, че тя е в топ форма за лятото, само че и че обилно черпи почитателите си с изкусителни фрагменти още преди да е стигнала до плажа.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР