Емили Торнбъри каза, че Джеймс Клевърли е дълбоко женомразец“ и

...
Емили Торнбъри каза, че Джеймс Клевърли е дълбоко женомразец“ и
Коментари Харесай

Емили Торнбъри дава бурен отговор на „шегата“ на Джеймс Клевърли за наркотиците за изнасилване на среща

Емили Торнбъри сподели, че Джеймс Клевърли е „ надълбоко женомразец “ и би трябвало да се „ срами изцяло “ от това, че се майтапи, че е дал на жена си опиат за обезчестяване на среща.

Главният прокурор в сянка сподели, че това е " в действителност гадна и плашеща смешка ", а тя отговори: " Ха ха ха. Това не е смешно. " Тя сподели, че Риши Сунак би трябвало „ да се вгледа добре “ в себе си, откакто е решил да не санкционира вътрешния министър, защото „ счита въпроса за завършен “. И тя прикани за общи избори в този момент, с цел да даде на обществото „ късмет да се отърве от всички тях “.

Попитана в Good Morning Britain дали счита, че въпросът е завършен, тя сподели: „ Затворено е, нали? Значи министърът на вътрешните работи, индивидът, който би трябвало да дава отговор за сигурността на всички нас и половината от нас са дами, здравей, е подобен женомразец, че счита, че е добре да се майтапи с концепцията, че той не може да има връзка с дами или да прави секс с дами, без първо да ги упои. Ха-ха-ха. Това не е смешно. Това е в действителност гадна и пла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР