Емили рисува в ареста, за да мине по-бързо времето. Тя

...
Емили рисува в ареста, за да мине по-бързо времето. Тя
Коментари Харесай

Тихомир - Мелиса: Лъжа е, че Емили е брадясала и си блъска главата в стените на ареста!

„ Емили рисува в ареста, с цел да мине по-бързо времето. Тя не обича да чете книги, там няма тв приемник, по тази причина на свиждането предходната седмица й занесохме флумастери, скицници, тетрадки, с цел да си прави рисунките “, сподели за „ България Днес “ най-близкият другар на Тротинетката - Тихомир - Мелиса Рангелов. Той не скрива насладата си, че неговата обичана Емили се храни по три пъти на ден и нито е брадясала, тъй като в никакъв случай не е имала брада, нито си блъска главата в стените, това били измислици на жълтите издания, уверен е участникът във „ Фермата “.

С годеницата му зарадвали обща им другарка и с шоколади и кроасани. По думите на Тихомир - Мелиса арестантката се държи, не може да се отхвърли, че е измъчена душевен, само че е обнадеждена, че евентуално до месец и половина ще излезе на независимост.

" Очакваме условна присъда , домакински арест или правосъдно психиатрична експертиза. Сега Емили е в следствения арест  до привършване на правосъдното произвеждане. Тя към този момент половин месец е зад решетките, а по закон този период не може да е по-дълъг от два месеца “, изяснява някогашният културист.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР