Емил Стоев е готов за мача на Славия срещу Витоша

...
Емил Стоев е готов за мача на Славия срещу Витоша
Коментари Харесай

Емил Стоев е готов за началото на кампанията на „белите”

Емил Стоев е подготвен за мача на Славия против Витоша Бистрица от първия кръг в Първа лига. Халфът, който се завърна при "белите " след интервал като преотстъпен в Ботев Враца, получи мускулна травма в самото начало на подготовката през лятото, само че най-вероятно ще бъде в групата за дуела с Витоша.

Бившият юношески национал Емил Стоев стартира да играе постоянно в първия състав на Славия през 2015 година, само че през последните два сезона носи екипа на Ботев Враца.

Участието на бранителя Ертан Томбак и халфа Дарко Тасевски в състава на "белите " против тима от Бистрица в неделя остава под въпрос. Двамата имат разнообразни проблеми с травми и към момента не се знае дали ще бъдат изцяло възобновени.

Георги Петков, Цветелин Чунчуков и Славчо Шоколаров са осъдени и няма да играят за Славия в срещата от първия кръг, осведоми Българска телеграфна агенция.

Първата среща на „ белите” за новата акция против Витоша е на 14 юли, неделя, от 18.45 часа. Двубоя ще можете да гледате по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и минута по минута, с доста видео материали в GONG.BG.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР