Емил Пейчев и Иван Христанов. Снимка: Искра.бг Съпредседателят на партия Единение“

...
Емил Пейчев и Иван Христанов. Снимка: Искра.бг
Съпредседателят на партия Единение“
Коментари Харесай

Иван Христанов от ПП „Единение“ подкрепи Емил Пейчев за кмет на Община Царево

Емил Пейчев и Иван Христанов. Снимка: Искра.бг

Съпредседателят на партия „ Единение “ Иван Христанов поддържа кандидатурата на Емил Пейчев за кмет на Община Царево преди локалните избори на 29 октомври. Двамата се срещнаха в морския град и споделиха общите си визии и цели за неговото бъдещо развиване .

Eто какво съобщи Христанов, който стана прочут с това, че съумя да в профил мафията от гранично контролно-пропускателен пункт /ГКПП/ „ Капитан Андреево “ , до момента в който беше заместник-минитър на земеделието

„ Това е индивидът, който се бори за свободно и демократично Царево от доста години. Който в действителност отстояваше проблемите на цялото общество – на локалните и на туристите. Ние го поддържаме безусловно, тъй като той е потвърдил, че заслужава нашето доверие “.

При кандидатурата си за кмет Емил Пейчев разгласи, че главната му цел ще бъде да се бори против 12-годишното феодално ръководство на ГЕРБ в Царево и поема отговорността да провокира положителни промени в морската община, в случай че жителите му гласоподават доверие и го поддържат на 29 октомври. Той също по този начин изрази удовлетворение, че до него в листата на общински съветници са застанали морални и чисти хора , които в никакъв случай не се предават и ще продължат борбата за по-добро бъдеще на Царево. 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР