Емил Кошлуков от няколко години оглавява БНТ, но освен срам

...
Емил Кошлуков от няколко години оглавява БНТ, но освен срам
Коментари Харесай

Емил Кошлуков изпи парите на хората! Директорът на БНТ пиян до козирката на Коледното парти, платено с НАШИТЕ данъци

Емил Кошлуков от няколко години оглавява Българска национална телевизия, само че с изключение на позор за единствената държавна телевизия, друго до момента не е донесъл. Ето за какво му е време да си подаде оставката, само че продължава да упорства, което е присъщо за наглите хора като него.

Последната излагация, която някогашният пандизчия Кошлуков аргументи на телевизията-майка, е по време на Коледното празненство на Българска национална телевизия. То по традиция се организира в нощен клуб „ Мегами “ на хотел „ Маринела “. Тогава шефът на Българска национална телевизия по този начин се напил, че се наложило да му оказват помощ с прибирането у дома.

За празненството пияндето Кошлуков броил 50 000 лева Българска национална телевизия е държавна телевизия и се устоя от българските данъкоплатци. Затова е много безочливо от страна на шефа да провежда подобен обилен ваучър, който действителните му платци не могат да си разрешат, тъй като живеят със заплати, двойно по-ниски от публицистите в 64-годишната телевизия.

Емил Кошлуков обаче тези неща не ги брои, тъй като самият той постоянно е бил безочлив и нахален. Все отново става въпрос за човек, който е лежал в пандиза поради протест в казармата, което демонстрира, че ред и дисциплинираност не зачита.

Програмният шеф на Българска национална телевизия постоянно си е падал по алкохола. В последните години обаче прекалява тотално. Явно отговорността да е шеф на най-старата телевизия у нас не му понася.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР