Емил Димитров-Ревизоро е предложението на ГЕРБ и Обединени патриоти за

...
Емил Димитров-Ревизоро е предложението на ГЕРБ и Обединени патриоти за
Коментари Харесай

Емил Димитров-Ревизоро ще е новият екоминистър

Емил Димитров-Ревизоро е предлагането на ГЕРБ и " Обединени патриоти " за нов министър на екологията. Това стана ясно след днешното съвещание на Коалиционния съвет.
В момента Ревизоро е народен представител от гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация. Той е правист по обучение и някогашен шеф на Агенция " Митници ".
Очаква се новият министър да бъде гласуван от Народното събрание на следващия ден, на първото съвещание на депутатите за тази година. Припомняме, че досегашният министър Нено Димов подаде оставка, откакто беше арестуван поради водната рецесия в Перник.
Основната му задача ще бъде да се заеме с тотални инспекции на цялата система, която води освен Перник, само че и други градове към заплахата от основаване на сходно състояние, съобщи вицепремиерът Красимир Каракачанов на брифинг след Коалиционния съвет. Той още един път разяснява ареста на Нено Димов. По думите му някогашният към този момент министър не би трябвало да бъде изкупителна жертва за всички неточности, които са допускани години обратно.
След съвещанието на Коалиционния съвет, извършено на " Дондуков " 1, пред медиите се явиха единствено представителите на " Обединени патриоти " - водачите на Вътрешна македонска революционна организация и на НФСБ Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, Искрен Веселинов (ВМРО) - съпредседател на парламентарната група на Патриотите и Борис Ячев, народен представител, представител на НФСБ.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР