Емигрирането на Васил Василев-Зуека от България нямаше как да не

...
Емигрирането на Васил Василев-Зуека от България нямаше как да не
Коментари Харесай

Ето какво ще работи Зуека в Испания

Емигрирането на Васил Василев-Зуека от България нямаше по какъв начин да не провокира интерес, само че нямаше по какъв начин да предположим, че ще е чак толкоз сериозен. Всяка вест, обвързвана с артиста, провокира нечуван интерес в общественото пространство, както се случи и с информацията, че той и фамилията му към този момент са се открили в Испания.

Зуека и жена му Анна Вичева не за първи път са в слънчева Испания. През последните лета интензивно избираха страната за своя лятна почивка и неслучайно - там от години живее и сестрата на Анна, която в този момент сигурно е доста щастлива от развоя на събитията.

Според обществено тиражирани информации в Испания Зуека, с изключение на, че ще продължи да рисува интензивно, както го правеше и в последната година в България, а евентуално и много преди този момент, само че и ще върти ресторантьорски бизнес. А за картините си се изрича доста любопитно - дефинира ги като "театрални ".

"Нямам визия дали има подобен термин изобщо, само че те са театрални, тъй като през целия си живот аз съм правил няколко неща: спектакъл, кино и телевизия. Просто променям театралните средства с багра, с художествено средство, с цел да изразя същата концепция. Затова на някои хора моите картини им наподобяват повече на илюстрации, на разкази. Така е, тъй като аз рисувам хрумвания. Не мога примерно да почна да "цапам " и в случай че нещо се получи, да кажа: аха, това може да стане еди какво си. Не мога да седна и да направя нещо, преди в главата ми да има съответна концепция какво е, по какъв начин наподобява, каква да е комбинация ", споделя в изявление за "Монитор " артистът неотдавна.

Сега артистът и нежната му половинка Ани са насочили цялото си внимание към сина си Стефан, който тази година е първолак и напълно скоро ще чуе първия образователен звънец в елитно испанско учебно заведение.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР