Емблематичният ресторант Одеон в града под тепетата, който е любим

...
Емблематичният ресторант Одеон в града под тепетата, който е любим
Коментари Харесай

Криза: Емблематичен ресторант в Пловдив затвори врати

Емблематичният ресторант " Одеон " в града под тепетата, който е обичан на пловдивската бохема и на задграничните туристи, хлопва порти поради икономическата рецесия, научи Lupa.bg. Близо 20 години заведението с благороден дух привличаше многочислени клиенти поради изисканата си гурме кухня. Ресторантът функционираше към едноименния фамилен хотел, като хотелът продължава да работи.

" Уважаеми другари, след 45 години ресторантьорски бизнес и 18 години от основаването на ресторант " Одеон " на ул. Отец Паисий 40, взех сложното и мъчително, само че само вярно решение, да го затворя дефинитивно, както и Пица-Ресторант " Одеон ", в ЖК " Тракия " заради липса на дипломиран личен състав и икономическа неустановеност. " Това написа във фейсбук шефът на заведенията за хранене и на хотела Тони Симидчиева.



Благодаря на всички, които в тези години припознаха ресторант " Одеон ", като място в което да прекарват приятните мигове в своя живот! Благодаря и на всички, за годините труд, създали ресторант " Одеон " обичано място на пловдивчани и посетители на Пловдив. Пиша всичко това, с цел да стигне бързо информацията, до повече хора, които чакат да отворим и звънят за резервации. Хотел " Одеон " продължава да работи, неналичието на ресторант, няма да се отрази на качеството на хотелската услуга ", твърди шефката.



Ресторантът бе в топ рейтингите за заведения в Пловдив и бе обичано място на остарялата пловдивска интелигенция, защото се намираше на едно от най-артистичните и красиви места в античния град Пловдив до централния площад, където се откриваше прелестна панорама към римски конгрес, към центъра на града и към духовни храмове.

Ресторант " Одеон " има и незабравим интериор, като стените са украсени с картини на знакови пловдивски художници.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР