Емблематичният футболист на ЦСКА - Тодор Янчев, коментира пред Мач

...
Емблематичният футболист на ЦСКА - Тодор Янчев, коментира пред Мач
Коментари Харесай

Тодор Янчев: ЦСКА е толкова велик отбор, защото никога не се предава

Емблематичният футболист на ЦСКА - Тодор Янчев, разяснява пред " Мач Телеграф " загубата от Сейнт Патрикс в София с 1:0 и възможностите на " алените " в Ирландия.

" Неприятна загуба от Сейнт Патрикс, чаках, че ЦСКА ще излезе победител от тази среща, само че всичко ще се реши в реванша. Саша Илич най-добре знае с какви задания е натоварил футболистите преди мача и по време на него. Той може да реши дали те са ги изпълнили или не. В последна сметка е неприятно, че се стигна до тази нелепа неточност и в края на мача и даде успеха на гостите. Не може и да приказваме за младост, тъй като на годините на Асен Дончев доста футболисти играят на доста високо равнище. Трябва да и извади изводите, тъй като младежта се развива и на тези години се играе в положителни равнища.
 ЦСКА се укрепва, в случай че отстрани Сейнт Патрикс?
ЦСКА се укрепва, в случай че отстрани Сейнт Патрикс?

Ето детайлности

Асен има нужните качества, с цел да играе огромен футбол, само че по този начин се получи, че позволи тази неточност. ЦСКА има съществени шансове, само че би трябвало да покажат " армейския " дух. Откъм история и обичаи ЦСКА е любимец, само че в европейския и международен футбол към този момент няма такива. Голове на непознат терен нямат въздействие към този момент и си мисля, че " алените " имат своите шансове, само че би трябвало да вкарат ситуациите си. Условията там каквито са за тях такива ще са и за нас. Те ще имат домашен фактори тази победа ще ги окрили да имат вяра още повече в триумфа, който са постигнали. ЦСКА е толкоз популярен тим, тъй като не се е предал в никакъв случай и постоянно е съумя да излиза победител в такива срещи. Аз имам вяра в тима! Това, което би трябвало да се промени най-добре го знае Саша Илич. Той ги тренира ежедневно и знае техните качества. Избира схемата и изпълнителите в нея. Той беше подбрал играчи, които съгласно него щяха да свършат работа. Надявам се да успее да ги вдигне за реванша. Не знам дали е точният човек за ЦСКА, само че щом от управлението са се спрели на него, той е.

Това, че бе анулиран мачът на отбора с Ботев (Пд) се случи, откакто от клуба по този начин са решили. И другите два тима, които играят в Европа си анулират срещите. Така са решили ръководителите и са го отменили. Те са решили кое е най-хубавото за тима. Рано е да приказваме още за купа. Тепърва още играчи ще идват в тима. Изминали са единствено три кръга, прекомерно рано е. Тепърва ще се окомплектова съставът. Лудогорец съвсем завършиха със селекцията, продадоха Сотириу, само че щом се стигна до него трансфер значи са решили, че ще се оправят и без него. Левски също съумяха да се подсилят, само че е рано да се дават оценки към момента ".
 Дауда Бамба потегля по стъпките на Гийом да Зади
Дауда Бамба потегля по стъпките на Гийом да Зади

Доста прилики сред двамата футболисти от Кот д " Ивоар
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР