Емблематичната тюлена пола, която Сара Джесика Паркър носи в началните

...
Емблематичната тюлена пола, която Сара Джесика Паркър носи в началните
Коментари Харесай

Полата на Кари Брадшоу, купена само за $5, се продаде на търг за цена от $52 хил.

Емблематичната тюлена пола, която Сара Джесика Паркър носи в началните надписи на сериала " Сексът и градът ", се продаде на търг за впечатляваща цена, която надвишава с хиляди долари първичната ѝ стойност. Дрехата се продаде 52 хиляди $, макар че е коствала единствено $5, когато е купена за фотосите на сериала.

Очакванията на уредниците на търга от Julien`s Auctions били, че полата-пачка ще се продаде на стойност сред 8 хиляди и 12 хиляди $, само че крайната цена надвишава всички техни показа. 24 купувачи наддаваха по време на аукциона, а печелившата оферта е за 52 хиляди $.

Дрехата се счита за едно от най-емблематичните притежания в дрешника на Кари Брадшоу - основната героиня в сериала на HBO " Сексът и градът ". Това е полата, която тя носи в комбиниране с розов потник, по време на началните надписи. В сцената Кари се разхожда по оживените улици на Ню Йорк, като ненадейно тоалетът ѝ е опръскан с вода от минаващ рейс.

Главната дизайнерка на костюмите за сериала Патриша Фийлд намира полата, до момента в който претърсва кутия с облекла на ликвидация в Манхатън и нкупува полата единствено за пет $. Първоначално основателят на сериала Дарън Стар желал Паркър да бъде облечена в синя рокля от пролетната сбирка на Marc Jacobs за 1998 година в началните надписи, само че Фийлд желала героинята да носи продукт, който не е присъщ за несъмнено време.

Когато заснемали сериала обаче били нужни пет броя пачки, като продадената в този момент е тъкмо една от тях. Според Аукционната къща, тази тюлена пола се е трансформирала " в знак на поп културата ".

Дрехата върви със документ за достоверност, копия на кино лентата „ Сексът и градът “ и DVD-та на епизоди от първия сезон на сериала.

На същия търг са продадени и други емблематични тоалети, в това число такива, носени от Ким Кардашиян, Одри Хепбърн и Елизабет Тейлър.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР