Емблематичната компания за конструктори – Lego – ще отвори няколко

...
Емблематичната компания за конструктори – Lego – ще отвори няколко
Коментари Харесай

Lego отваря официални представителства в няколко града в България

Емблематичната компания за конструктори – Lego – ще отвори няколко публични представителства в България. Първият фирмен магазин ще бъде открит в София, в Paradise Center, на 19 декември. Плановете на BravoGroup Holding – формалният представител на световния бранд – възнамерява да отвори магазини и в няколко други български града.

Обмисляме да отворим магазини и в Пловдив, Варна, Бургас. Но към момента не сме решили сигурно с кой град да продължим след София “, изясни за Economic.bg Милена Аначкова, която дава отговор за магазините на Lego в България.

В първия обект на Lego, който следва да бъде отворен в София, ще се оферират играчки от целия свят. Освен това ще има и обособени пространства в магазина, в които другите конструктори могат да бъдат тествани. По думите на мениджъра на магазина, компанията ще се съобрази напълно с потребностите на клиентите и с течение на времето ще промени концепцията си, в случай че се постанова.

Стремим се оптимално да доближим това, което предлагаме с концепцията на магазините на Lego, с които хората са привикнали в чужбина. Ще проучваме пазара с течение на времето и извънредно ще се съобразим с желанието на клиентите и в случай че има нещо, което те желаят в магазина, само че не е заложена първоначално, ще се добави “, прецизира Милена Аначкова.

Нови благоприятни условия
Lego е добре прочут бранд в България, само че за момента нямаше публично посланичество. Стоките се продаваха посредством медиатори. Преди осем месеца обаче от BravoGroup Holding вземат решение да стартират изследване за разкриване на нови представителства. Тогава страната ни бива определена сред други две.

Хората от компанията, които се занимават с изследване на европейския пазар, в началото са се спрели на други две страни. Но административни спънки са ги предиздвикали да се откажат и да търсят нова дестинация. Тогава напълно инцидентно вземат решение да проучат опциите за разкриване на магазин в България. Видели са, че страната ни предлага чудесни благоприятни условия, и са вложили “, споделя Аначкова.

Кои са другите страни, които България е съумяла да „ победи “ в конкуренцията за посланичество, не излиза наяве, защото по думите на Аначкова това е корпоративна загадка.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР