Емблематична звезда от попфолк сцената е станала тихомълком майка за

...
Емблематична звезда от попфолк сцената е станала тихомълком майка за
Коментари Харесай

Бивша попфолк звезда роди тайно в Америка

Емблематична звезда от попфолк сцената е станала тихомълком майка за повторно. Чаровната певица съумя да скрие до последно от медиите богатствата новина, че към този момент си има второ момиченце.

В този отрасъл рядко персоналният живот остава прикрит от медиите, само че тази представителка на попфолка несъмнено съумя да се измъкне чиста и да свие щастливо фамилно гнездо надалеч от родината.

Става въпрос за певицата Теодора, която от 2004 до 2015 година гради доста сполучлива кариера у нас. Изненадващо за почитателите ѝ бе решението да напусне България и да отиде да живее в Америка. Наложи се да вземе това решение, откакто се залюби с българин, който работи и живее там.

Там роди и първата си щерка Мария, а в този момент наши източници издадоха, че преди броени дни е родила още едно момиченце, което е кръстила Анна.

Теодора проби на музикалната сцена благодарение на продуцента Ненчо Касъмов, с който беше във връзка през всичките тези сполучливи години във фолка. Клюката гласи, че най-хубавите песни са предлагани първо на нея, а колежките ѝ се задоволявали с останки.

Сцената липсва извънредно доста на Теодора, само че пък към този момент фамилията ѝ е в Америка. От време на време прави по някоя ария за наслаждение, а неотдавна даже се замислила, че желае да издаде и цялостен албум с нови песни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР