Емблематична личност от ъндърграунда е сред арестуваните от наркогрупата, разбита

...
Емблематична личност от ъндърграунда е сред арестуваните от наркогрупата, разбита
Коментари Харесай

Емблематична фигура от ъндърграунда сред арестуваните от наркогрупата в Бургас

Емблематична персона от ъндърграунда е измежду задържаните от наркогрупата, разрушена от Министерство на вътрешните работи Бургас и ГДБОП.

Това е 32-годишният Станислав Панайотов от поморийското село Лъка. Според информация на Флагман.бг той е бил на високо равнище в йерархията – лейтенант, сходно на братята Гетови, само че сигурно не е босът на незаконната група.

До този миг информацията, която изтича от следствието е нищожна, само че се знае, че измежду задържаните са братята Недялко и Емил Гетови, Боян Кабов-Бекира и Дидо Киндела. Според прокуратурата те са работили извънредно свирепо. Малтретирали са малолетни да продават опиати. При ареста им в огромна част от тях бяха открити разнообразни количества марихуана и метафетамин. Повече детайлности ще станат ясни на следващия ден при гледането на мярката им за неотклонение в Специализирания углавен съд.

Паметливи припомниха, че Станислав Михайлов се прочу в края на предходната година, откакто провокира злополука с голфа си на входа на Морската градина В Бургас, заряза автомобила и духна в незнайна посока. Ченгета тогава откриха в колата опиати, а автомобилът се оказа с подправен номер – на остаряла лада.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР