Емануела се похвали с нов мъж в социалните мрежи. Заведе

...
Емануела се похвали с нов мъж в социалните мрежи. Заведе
Коментари Харесай

Емануела заведе новия си в апартамента на бившия

Емануела се похвали с нов мъж в обществените мрежи. Заведе го в Свети Влас и го настани в жилището, който й е подарък от някогашния – Димитър Динев, във времената, когато бяха двойка. Емануела е във екстаз от сантименталната вечеря с новия, за който към този момент не дава детайлности. Дори не му демонстрира физиономията или пък елементи от нея. Вижда се, че двамата са пили алено вино и са се готвели за постоянна вечеря. Тя пусна къс видеоклип от вида „ стори “, който стои единствено 24 часа и по-късно като сапунен мехур се разтваря в интернет пространството.

Там с новия си държат ръцете. Фенове незабавно сформираха и версии за какво не го демонстрира. Според една от тях, която звучи съвсем фантастично, певицата не желала да му виждат лицето в Свети Влас, с цел да не го бият, написа Телеграф.



Според друга това е единствено мимолетна забежка и не се чака продължително обвързване. Според трета няма нов, просто всичко е агитация и пропаганда да нервира някогашния си Динев, който й остави жилището поради сина им Митко.

Малко откакто видеото с новия и цялата романтика към него изчезна от късия показ, певицата си пусна друго стори, написа Телеграфа. На него написа: „ Ако започнете да се откривате в песни на Емануела, значи се занимавате със селяндур “. Явно фенка или просто почитателка на някои песни го е писала с метафизичен разсъждения за живота. А Емануела ги споделя с порив и единодушие, че няма неприятна реклама и е по-добре в устата на хората, в сравнение с в краката им.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР