Емануела и Димитър Динев се събраха! Чудото между фолк певицата

...
Емануела и Димитър Динев се събраха! Чудото между фолк певицата
Коментари Харесай

Емануела и Динев заедно - slava.bg

Емануела и Димитър Динев се събраха! Чудото сред фолк певицата и милионерския правоприемник се случи преди броени дни.

Появата на двамата на едно и също място е мега, гига, изненадващо, защото сега те повеждам тежка правосъдна борба за родителските права върху сина им. Именно 5-ия рожден ден на дребния принц Димитър бе мотивът Емануела и Димитър да влязат в ролята на щастливо семейство и най-малко за няколко часа да загърбят дрязгите между тях.

Изпълнителката нееднократно е казвала, че желае да виждам Дими благополучен и по тази причина се старае по всевъзможен метод да го защищава от свадите, които имат с татко му. Емануела постоянно атакува някогашния си, че няма време за детето им, само че той не пропусна и този рожден ден на хлапето.

Тримата са компактно прилепнали един до различен на общ кадър и целуват отрочето си, което тъкмо в този миг наподобява леко начумерено, макар че празненството е в негова чест.

„ Вярвам че съдът ще постъпи вярно. Мястото на едно дете е при неговата майка и не приема, претекстовете, че тъй като работя и не мога да го виждам. Работя, с цел да имам пари, с които да го отглеждам, и нищо да не му липсва”, споделя Емануела, добавяйки, че в последно време е под доста сериозен стрес и се тормози за изхода на обстановката.

С решение от юли предходната година Софийският Районен съд даде упражняването на наставнически права върху дребното момченце на неговия татко Димитър, като дефинира малчугана да живее при него. Певицата бе наказана да заплаща 200 лева месечна прехрана на милионерския наследник. Изпълнителката има и 19-годишен наследник Христо, който сега се труди над висшето си обучение. Емануела доста пъти е споделила, че желае да държи децата си надалеч от обществения живот. Въпреки че има доста участия, тя непрекъснато е до децата си им оказва помощ в образованието.

Емануела отхвърли да разкрие дали има мъж до себе си, като избира да резервира статута си в загадка, написа „ България Днес”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР