Емануела е една от топизпълнителките от попфолк жанра. Вече 10

...
Емануела е една от топизпълнителките от попфолк жанра. Вече 10
Коментари Харесай

Сензация в "ШОУ"! Емануела проговори за отношенията си с Димитър Динев и разкри дали наистина чака бебе

Емануела е една от топизпълнителките от попфолк жанра. Вече 10 години е на върха и продължава да радва с нови и провокативни шлагери. Личният живот на звездата също постоянно е предизвиквал взрив, още повече, че Емануела се слави с много пиперлив език и единствено, който не й е препречил пътя, не знае на какво е способна.

Любовният й живот постоянно е вълнувал почитателите й, а тя пък от своя страна в никакъв случай не го е крила. След като се раздели с бащата на втория си наследник Димитър Динев, Емануела още веднъж усеща пеперудите в стомаха. Пред кореспондент на „ ШОУ “ тя споделя за новия мъж в живота си – Мартин, за сантименталната им отмора, бременна ли е в действителност, желае ли да има трето дете, малтретирали ли са овцата в последния й клип и скарана ли е с колежката си Галена. Всичко това в извънредното изявление на изпълнителката на „ Нотариално удостоверен “, която дава извънредно рядко изявленията за медиите.

- Емануела, неотдавна се върна от сантиментална отмора в Дубай. Как ти се отрази това странствуване?

- Не ми стигна, искаше ми се да остана още. Бях там 5 дни, толкоз съумях да си взема отмора. Досега не съм била в Дубай и от доста време желая да отида, само че все се случва нещо и пропадат проектите ми. Много ми хареса!

- Отново си окрилена от любовта в лицето на новия ти другар Мартин. Как се запознахте и по какъв начин станаха нещата сред вас?

- Ние се познаваме от дребни. Не знам по какъв начин се случиха нещата сред нас… В началото беше като на подбив, по-късно обаче прерасна в нещо друго.

- Какво имаш поради, казвайки, че се познавате от дребни?

- Ние се познаваме от към 17 години. Още преди да стана певица, да съм известна и така нататък

- Говори се, че си бременна? Мислиш ли да родиш трето дете?

- Бременна съм през два месеца, изключително преди месечния си цикъл и ми е издут коремът. Тогава, когато съм с прилепващ тоалет, наложително се написа, че съм бременна. Няма проблем, дано ме изкарват бременна колкото си желаят. В момента не мисля да раждам още веднъж.

- „ Нотариално заверен” ли е приятелят ти, както се пее в последната ти ария?

- (Бурен смях) Да, нотариално удостоверен е!

- В клипа на въпросната ария снимаш овца, което накара бранителите на животните да скочат против теб, че малтретираш животинката?

- Не сме я малтретирали, няма такова нещо. Аз самата доста обичам животните и няма по какъв начин да разреша в мое наличие някой да се гаври с тях. Много срещу съм насилието към такива беззащитни създания. То е ясно, че никой нищо не е направил на животното, просто някои хора си търсят известност посредством сходни изявления и кавги.
На притежателя на овцата платихме 200 лева, с цел да я включим в клипа.

- Помирихте ли се с бащата на втория ти наследник Димитър Динев? При кого в действителност е детето и пита ли към този момент за какво родителите му не живеят дружно?

- Какво значи помиряване, след всичките тези неща, които са се случили?! Малко мъчно може да се назова по този метод, само че се опитваме да имаме някакъв естествен звук пред детето. Синът ми е при мен, имаме съглашение и родителските права са мои. Той го взима, когато му е отредено и отвън това още няколко пъти, само че сякаш принудително. Оставила съм Мити самичък да реши във времето

какво е направил татко му и дали желае да има контакт с него

Вече ми е досадно да приказвам за Димитър, тъй като не ме интересува. Аз съм подобен човек, че когато продължа живота си напред, предишното все едно не се е случило. Даже ми е необичайно, че въобще сме имали някакви връзки.

- Една от най-хубавите ти приятелки те съобщи, откакто потегли с него. Одобряваш ли постъпката й и още повече, че те упреква в тормоз?

- Нека хората преценяват що за човек е, когато ми се прави на другарка и в това време си ляга с някогашния ми. Нейната постъпка не е изненада за мен. Имат си някакви игри с Митко, само че не ме вълнува това. Той си е свободен човек и може да бъде с която си пожелае. Тя е много обаятелна, умее да споделя нещата като от приказка, измисля си някакви истории… Нямам проблем с това въобще!

- Нека те попитам и за взаимоотношенията ти с твоята колежка Галена. Наистина ли сте се сдърпали поради повтаряне на доста скъпи ботуши?

- Никога не сме се карали с Галена за такива нелепости. Напротив, ужасно доста почитам колежката. В положителни връзки сме, единствено в медиите ни преписват някакви интриги. Нито аз, нито тя обръщаме внимание на такива нелепости.

- Ти робуваш ли на марки, на скъпи облекла, или залагаш основно на това да ти отива, без значение цената? Имаш ли, да вземем за пример, рокли за по 50 лв.?

- Когато си харесам нещо, за мен няма значение какъв брой коства, стига да мога да си го разреша, несъмнено. Харесвам всевъзможни неща. Никога не съм отдавала значение на марката или парите. В последна сметка те са едни хартийки. Да, имаме потребност от тях, живеем в веществен свят, само че не трябва да са най-водещото нещо.

- В началото на кариерата ти вярваше ли, че ще стигнеш дотук и ще бъдеш измежду топимената в сектора?

- Не! Всички значими крачки, които съм правила, са били по-скоро като на подбив. С Мартин връзките ни започнаха също по този метод, а прераснаха в нещо доста съществено и красиво. Така се случи и с кариерата ми. Бях доста несигурна дали би трябвало да се занимавам с това, дали това е моето занятие. Сега ми е обичаното нещо и не си представям да работя нещо друго.
Славата ми взима доста неща, само че в това време ми и дава много, както е при всяка друга работа. Бих съжалила, в случай че тази специалност ми е лишила повече, в сравнение с ми е дала. А то е тъкмо противоположното.

- Допитвала ли си се в миналото до ясновидки или нумероложки? Какво са ти предсказали в бъдеще, което към момента не се е случило и го чакаш?

- Не имам вяра на такива неща. Може да има едва-две, на които да съм повярвала… Но аз считам, че човек самичък чертае бъдещето си с изборите, които прави в живота си и пътят, по който поема.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР