Ема Лий е бременна с близнаци, когато в 13-тата седмица

...
Ема Лий е бременна с близнаци, когато в 13-тата седмица
Коментари Харесай

Това бебе живя само 75 минути, но направи много повече, отколкото някои хора за целия си живот

Ема Лий е бременна с близнаци, когато в 13-тата седмица от бременността си научава, че едното от бебетата страда от рядка особеност. Лекарите поучават майката да направи аборт, тъй като другояче рискува своя и този на здравото бебче живот. Ема обаче, е безапелационна, че няма да помята за нищо на света.

След редица затруднения, майката ражда бебетата. Както лекарите плануват, положението на едното от тях - момиченце, е сериозно. То не може да развива мозъка си и единствено 74 минути след раждането умира. Преди това, обаче, майка ѝ и дава името Хоуп - Надежда и повода да даде точно това име на момиченцето напълно не е инцидентна!



Тя разкрива, че поискала да задържи бебето, тъй като знае какъв брой доста хора по света се нуждаят от трансплантация, а нейната дъщеричка можела да избави най-малко няколко живота. След гибелта на Хоуп, думите на майката се сбъдват! Починалото бебенце избавя животите на 5 души! Ема твърди, че за 74 минути живот, нейната дъщеричка е направила доста повече, в сравнение с някои хора за цялото си битие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР