Елтън Джон се отказва от турнетата след края на Farewell

...
Елтън Джон се отказва от турнетата след края на Farewell
Коментари Харесай

Елтън Джон: Пианото няма да изчезне завинаги

Елтън Джон се отхвърля от турнетата след края на " Farewell Yellow Brick Road ", излиза наяве от изявление, което звездата даде за Скот Милс от радио BBC 2.


" Пианото няма да изчезне вечно ", сподели той.

Запитан за проектите си след последния си концерт от турнето, на фестивала в Глатънбъри на 25 юни, мегазвездата съобщи, че възнамерява " да отиде на отмора за няколко месеца ".

Той добави, че по-късно не знае какви са проектите му, само че добави, че към момента не се пенсионира изцяло.

" Ще бъде доста спорадично, в действителност не желая да върша турне още веднъж. Да пея в спектакъл няколко седмици може и да е привлекателно, само че, почтено казано, това е в далечното бъдеще ", сподели сър Елтън Джон и добави, че евентуално ще се концентрира върху концертите в родната си Англия.

Той показа какъв брой е благополучен от това по какъв начин се е получило турнето Farewell Yellow Brick Road и какъв брой доста обич е получил от почитателите, като сподели, че те постоянно се обличат в костюми като неговите и че някои фенове са посетили до 300 концерта.

" Те се отнасят към това като към празненство и това повдига духа ми всяка вечер. Трябва да кажа, че е по-добре, в сравнение с в миналото съм си представял, че ще бъде ", сподели Джон.

" Щастлив съм и в персоналния, и в професионалния си живот, всичко в живота ми е толкоз прелестно. Така че мисля, че това е повода представленията в действителност да ме удовлетворяват ", прибавя той.

На въпроса на Милс дали ще му липсва животът по време на турне, артистът отговори с изрично " не ", добавяйки, че желае спокойтвие за известно време.

В албума " Rockstar " на Доли Партън, който ще излезе на 17 ноември, Елтън Джон ще взе участие с нова версия на шлагера си от 70-те години " Don " t Let The Sun Go Down On Me ". / БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР