Елизабет Хърли може и да е на 57, но за

...
Елизабет Хърли може и да е на 57, но за
Коментари Харесай

57-годишната Елизабет Хърли споделя тайните си за перфектна кожа

Елизабет Хърли може и да е на 57, само че за нея годините не са факторът, който дефинира външния ѝ тип. Напротив, несъмнено доста от вас до този миг са вярвали, че тя е много по-млада. Актрисата може да се похвали освен с безупречно тяло, само че и с лице, което като че ли искри от младост и хубост. Кожата ѝ е толкоз съвършена, че би било мъчно за всеки мъж да отлепи взор от нея. Но по какъв начин на 57 Елизабет съумява да наподобява по този начин? Нека научим нейните дребни секрети: Тя употребява овлажнител за лице по 10 пъти на ден

Разбира се, никой кожен лекар не би предложил да овлажнявате лицето си по 10 пъти дневно, само че очевидно при Елизабет Хърли този способ работи. Всъщност, в случай че би трябвало да бъдем напълно точни, в едно от интервютата си, актрисата призна, че употребява овлажнител върху лицето си по 6 пъти на ден и по 10 пъти на ден за шията си.



Не употребява модифицирани храни

Преработената храна е пръв зложелател освен на красивата фигура, само че и на еластичната и гладка кожа. Както и на цялото ни тяло. Елизабет Хърли от дълго време е съумяла да одобри този факт и по тази причина в хладилника ѝ в никакъв случай няма да откриете нещо модифицирано за похапване. Тя се храни напълно здравословно и употребява единствено прясна храна. И по тази причина тези 56 години по никакъв начин не ѝ личат.

Нищо не е по-важно от съня ѝ

Пълноценната отмора постоянно има страховит резултат върху кожата на лицето ни. Няма по-красива жена от тази, която е отпочинала и Елизабет не прави никакви взаимни отстъпки със съня си. Тя има прецизен график, в който е разпределила по кое време е времето ѝ за отмора. Актрисата прибавя към режима си и време за спорт, а също по този начин се е отказала от пушенето и огромните количества алкохол.



Никога не подценява хидратацията

Всички знаем какъв брой е значимо за цялото ни тяло да бъдем добре хидратирани. Елизабет също го знае и в името освен на хубостта на лицето си, само че и на цялостното си здраве, стартира всеки ден с две чаени чаши топла вода. Освен това, денем постоянно има бутилка вода в чантата си, с цел да бъде на всички места с нея и да не не помни да се хидратира. Дерматолозите са единомислещи, че нищо не оказва помощ на кожата по този начин, както водата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР