Елизабет Банкс, Ейми Адамс и Сара Полсън сред звездите, разпръснати на шоутата на Тейлър Суифт

...
Справедливо е да се каже, че любителите на Тейлър Суифт
Коментари Харесай

Справедливо е да се каже, че любителите на Тейлър Суифт се простират надлъж и нашир и това, разбира се, включва много други знаменитости.

Звезди като Елизабет Банкс и Катрин Шварценегер бяха забелязани на шестдневната спирка на музикалната суперзвезда в Лос Анджелис, като част от първия етап от нейното рекордно турне „Eras“. Те публикуваха в социалните медии, за да отбележат присъствието си, като Банкс включваше няколко известни приятели, присъстващи на пътуването.

Банкс публикува галерия от снимки и видеоклипове в своя Instagram, след като присъства на първата вечер на „Eras“ в Лос Анджелис, започвайки със селфи заедно с номинираната за Оскар актьор Ейми Адамс.

Режисьорът на „Кокаиновото мече“ също включи видеоклип на звездата от „Американска история на ужасите“ Сара Полсън, която държи концертна тениска на Тейлър Суифт, докато Полсън казва „Обичам я“ пред камерата.

В надписа Банкс нарече Суифт „ангел и еднорог и чиста магия“ и каза, че се наслаждава на шоуто заедно с „70 хиляди други фенове“.

Сара Полсън в шоуто "Eras" на Тейлър Суифт. Сара Полсън в шоуто "Eras" на Тейлър Суифт. Елизабет Банкс/Инстаграм

Шварценегер сподели въртележка от снимки в Instagram на себе си с майка си Мария Шрайвър и други членове на семейството по повод турнето, като написа в надписа „Трябва да й го предам, TSwift прави страхотно шоу“.

„Останах объркана от енергийното й ниво“, продължи дъщерята на Арнолд Шварценегер, добавяйки в скоби: „Ние сме на една и съща възраст и няма физически начин да остана будна след 21:00 толкова много дни подред .” (И тя, и Суифт имат един и същ рожден ден, 13 декември 1989 г.)

Други известни лица, които са присъствали на „Eras“ досега, включват Ванеса Брайънт.

Суифт е планирано да приключи тази първа вътрешна част от турнето си следващата седмица в Лос Анджелис, преди да продължи в чужбина в Мексико по-късно този месец.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР