Елитният италиански Торино следи българския национал Марин Петков от Левски,

...
Елитният италиански Торино следи българския национал Марин Петков от Левски,
Коментари Харесай

Тим от елита на Италия следи български национал от Левски

Елитният италиански Торино следи българския национал Марин Петков от Левски, заяви за Българска телеграфна агенция източник от мениджърските среди.

Скаут на клуба от Серия А ще следи изявите на 19-годишния нападателен футболист при гостуванията на " трикольорите " за контролите против Кипър на 16 ноември и против Люксембург четири дни по-късно.

„ Сините “ са отхвърлили оферта на Торино през лятото за привличането на младока чартърен до края на сезона с алтернатива за закупуване, само че тимът от Калчото продължава да се интересува от гения.

Петков, който е младеж на Левски, осъществя 4 гола в 21 мача през есента на клубно равнище, само че в множеството от тях влиза като запаса.

Той към този момент записа и две участия в националния тим на България. Нападателят се разписа в дебюта си за „ лъвовете “ в Лигата на нациите при триумфа с 5:1 над Гибралтар в Разград на 23 септември, а три дни по-късно игра при успеха с 1:0 над Република Северна Македония в Скопие в последния кръг на конкуренцията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР