Елхово, Бургас, Казичене - полицаи губят живота си в опит

...
Елхово, Бургас, Казичене - полицаи губят живота си в опит
Коментари Харесай

Четирима полицаи загинаха за последните 12 месеца заради мигрантския натиск

Елхово, Бургас, Казичене - служители на реда губят живота си в опит да пресекат пътя на незаконни мигранти

Няколко тежки случая с транспорт на незаконни мигранти белязаха последната година. В края на август 2022 година в Бургас двама служители на реда починаха откакто рейс, пренасящ мигранти удари патрулен автомобил, който се опита да го спре. След този случай беше назначена инспекция на вътрешното министерство, която сподели, че 16 чиновници на Министерство на вътрешните работи са направили нарушавания. След този случай вътрешният министър разгласи война на каналджиите, предава.

" Днес тъй наречените каналджии оповестиха война на българската страна. Българската страна ще отговори с цялата си мощност на това предизвикателство. Ще създадем всичко допустимо да не се повтаря този случай ", сподели Иван Демерджиев.

За страдание случаите не стопираха. При различен случай на 22 ноември след удар с микробус, пренасящ мигранти, беше ударена полицейска патрулка на входа на София край Казичене. след конфликта 51-годишният чиновник на реда получи тежка черепно-мозъчна контузия и по-късно умря. При случая пострадаха и 10 от мигрантите, които бяха прегледани в софийски лечебни заведения.

Серията със починали чиновници на реда добавя и казусът с убийството на български граничен служител на реда край Елхово. Изстрелите бяха създадени от турска територия. Обвинени за гибелта на сержант Петър Бъчваров са двама турски овчари.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР