Елени, играчки, мечета, елхи, звезди, снежинки и дори образа на

...
Елени, играчки, мечета, елхи, звезди, снежинки и дори образа на
Коментари Харесай

31 цветни идеи за красив коледен маникюр

Елени, играчки, мечета, елхи, звезди, снежинки и даже облика на Дядо Коледа под формата на изящни украшения покриват ноктите и способстват да се понесете още по-силно на вълната на коледния дух.

Разбира се, е емблематичен цвят и неговите наситени, от време на време по-тъмни нюанси участват най-често в коледния маникюр и в случай че не сте фенове на натрапчивите рисунки и камъчета по ноктите, можете да добавите единствено няколко щриха в златисто, които да припомнят красива елха. По-смелите пък могат тъкмо в този момент да опитат 3D резултати и разнообразни комбинации от цветове, да вземем за пример, вместо основата да е алена, да бъде зелена, бяла или черна.

Не по-малко забавни обаче са тъкмо тези хрумвания за маникюр, в които не са употребявани гореизброените цветове, а те са заместени в бледи тонове като сиво, синьо и розово, при които декорациите са бели и доста фини.

Така че, девойки, пуснете си обичаната коледна плейлиста (знам, че имате) и вадете четките и лаковете, в случай че предпочитате да се погрижите за маникюра си.

 

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР