Елена Йончева не е пожелала Корнелия Нинова да подпише сигнала

...
Елена Йончева не е пожелала Корнелия Нинова да подпише сигнала
Коментари Харесай

Нинова: Йончева не пожела да подпиша сигнала ѝ за Барселонската афера

Елена Йончева не е поискала Корнелия Нинова да подпише сигнала до прокуратура по " Барселонагейт " и прословутата къща в испанския град. Това съобщи Нинова пред bTV, като уточни, че в акцията по избора за водач на Българска социалистическа партия, която тя завоюва преди ден, са се " изговорили доста неистини и от свои, и от непознати ".

" Нося сигнали, подписани от мен, от депутати за корупция. Изведнъж се оказа, че единствено един сигнал го няма на никое място. Въпросът е за какво?! Елена Йончева не пожела. Това е интернационално следствие. Аз работя със скрити източници, това е мое журналистическо следствие. Този сигнал не е импортиран на никое място. Не излиза публично нито от групата, нито от партията, тя изиска да е нейно следствие. Не бих отказала автограф под никой сигнал за корупция. Голяма част от съпартийците ми споделиха " Спри Елена ", само че аз в никакъв случай няма да я спра ", уточни още Нинова и по този начин отговори на евродепутата Йончева, че не е подписала импортирани от нея сигнали в прокуратурата против Бойко Борисов.

Относно бъдещо присъединяване на Българска социалистическа партия във властта и идните постоянни избори напролет, Нинова разяснява, че " Българска социалистическа партия ще влезе във властта, само че през формалния вход, а не като патерица на някоя друга партия ".

" Единственото, което усещам е голяма отговорност. Ако съм правила неточности в първия си мандат, нямам право във втория на неточности ", сподели още водачът на соцпартията. Като неточност тя регистрира, че " отделях повече време на политиката в София, в сравнение с срещите си с хората в страната. Много е значимо да си измежду хората, там усещаш същинските проблеми. Голяма неточност мисля, че не съм допускала ", добави тя.

" Имаме ежедневни образци за задкулисие. Днес още веднъж ме занимаваха с тематиката за боклука. Отново се откриват нови сметища. Друга тематика е сечта на горите, изрично има горска мафия и има задкулисие. Затова има и съответни решения. Нашето решение е единствено държавните горски стопанства да секат горите ", даде образци за корупция Нинова.

" Вярвам, че няма да дадем нито един глас за привикване на Велико народно събрание. Борисов заран приказва едно, следобяд друго, вечер трето, изгубила съм доверие ", съобщи още тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР