Елена Поптодорова и Тихомир Безлов коментират регистъра с руски шпиони,

...
Елена Поптодорова и Тихомир Безлов коментират регистъра с руски шпиони,
Коментари Харесай

България е втора по руски шпиони в Европа

Елена Поптодорова и Тихомир Безлов разясняват регистъра с съветски шпиони, който се популяризира в публичните мрежи

Регистър на посочените за руски шпиони в Европа през последните 5 година беше оповестен в публичните мрежи. В него се цитират открити източници за случаи на арести с обвинявания за шпионаж в полза на Русия от 2018 година насам. България се подрежда втора, след Полша със 7 обвинявания, заяви.

Тихомир Безлов счита, че тази ранглиста не е добър отзив за България. " Делата за съветски шпиони у нас са в неразбираема фаза, зациклили са. Някои неща са комплицирано доказуеми в съда. Целият проблем на съветското въздействие е, че никой случай не демонстрира нещо разрушаващо нашия интерес ", уточни той.

Елена Поптодорова от своя страна сподели, че Полша има мощни лични служби и еднаквост и не позволява мощно въздействие на Москва. " У нас тъкмо поради уютното битие на съветските служби, както и отправната точка на България в района, са причина за огромния брой съветски шпиони. Всички политици, които по свои политически меркантилни цели нападат РСМ, в действителност действително обслужват съветския интерес, само че е по-сложна картината, в сравнение с да приказваме за шпионски връзки ", счита тя.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР