Елена-Антоанета печели Ергенът, разбра България Днес от хора, свързани с

...
Елена-Антоанета печели Ергенът, разбра България Днес от хора, свързани с
Коментари Харесай

Гръмна бомбата в Ергенът! Кой го печели

Елена-Антоанета печели " Ергенът ", разбра " България Днес " от хора, свързани с предаването. Момичето е съумяло да грабне сърцето на пианиста Евгени Генчев, като този път нещата са станали съществени.

Двамата в действителност са се влюбили един в различен по време на шоуто и даже считат да се оженят, откакто бъде излъчен и последният епизод. Дотогава по контракт те нямат право да афишират връзката и по тази причина сега поддържат връзките си " под прикритие ".
-->
" Не съм женен и в никакъв случай не съм бил. Няма да разясня трудове по този мотив. Около мен няма кавги - нито свързани с дами, нито като цяло. Нормален мъж съм и като подобен съм благополучен, че влизам във формата ", сподели, преди да стартира шоуто, музикантът пред вестника.

Голямата победителка Елена-Антоанета също като възлюбения си е от Пловдив, само че сега живее покрай град Севлиево. Тя е публицист, текстописец и редактор в списание. Няколко години е живяла в Берлин, където граби от живота с цялостни шепи. Налага й се обаче да се реалокира в затънтената провинция, защото брат й минава през най-голямата контузия, която един родител би могъл да понесе.

Въпреки че се възприема за благополучен човек, Елена-Антоанета мечтае да има някого до себе си. Смята, че най-добре би я схванал един музикант и човек на изкуството, какъвто е Евгени, и за пръв път в живота си усеща, че има опция да срещне огромната обич.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР